OtoToys (PrimozsWorkshop): ACROBAT (dodatne figurice)

19,00

Čeprav verjamemo, da je igra z manj igračami boljša, v “loose parts” igri, pa več delcev lahko ustvari veliko razliko in doda nove dimenzije k igri. Če se ti zdi, da te AcroBat set omejuje in bi potreboval še nekaj dodatnih figuric, da boste ustvarili to kar ste si zamislili, potem je ta dodatni set odlično nadaljevanje, ki ga iščete. Vsebuje 16 dodatnih figuric. Lahko se ga uporablja tudi, kot začetni set za igro ravnovesja.

Igrač Primoža Rojca ne moremo primerjati z ostalimi igračami v naši ponudbi– in prav v tem je tudi njihova lepota. Spominjajo nas na stare, nostalgične igrače, ki so jih izdelovali naši dedki. Izdelane so s srcem in roko, zato so barve in zaključki nekoliko bolj neenakomerni in nekoliko bolj robustni. Vsak kos je unikaten, zato jih priporočamo ljudem, ki cenijo ročna dela in domače igrače ter vidijo vrednost v njihovi nepopolnosti. Z nakupom te igrače podprete malo slovensko družinsko delavnico.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  OTO-06
  • Znamka: Ototoys / PRIMOZsWORKSHOP
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+ leta
  • Pozor! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let! Igrača je narejena za uporabo pod nadzorom odraslih. 
  • Komplet vsebuje 16 figuric, kot dodatek k osnovnemu AcroBat setu.
  • Material: bukov les, vodne barve in zaščitno olje.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu – preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.

  Izdelki Ototoys so ročno izdelani v majhni Slovenski delavnici, ki jo vodi Primož Rojc (znane so tudi pod imenom PrimozsWorkshop ali Domače igrače) v Ilirski Bistrici. Primož je odraščal v mizarski družini, kjer se je naučil veliko obrtniških spretnosti. Vsi njegovi izdelki so ročno izdelani in imajo značilnosti starih in nostalgničnih igrač. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. Vse njegove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), vse igrače so varnostno testirane s strani pristojnih inštitucij.