OtoToys (PrimozsWorkshop): ACROBAT

39,00

Čeprav imamo radi vse njegove igrače, pa je ACROBAT najbolj vznemirljiva igra Primoža Rojca – in najbolj zanimiva acrobat igra, ki smo jih kdajkoli videli! Preprosta igra z naravnimi figuricami, ki spominja na Bauhaus stil, vabi otroke in odrasle, da širijo svojo domišljijo, testirajo svojo potrpežljivost in fine motorične sposobnosti. Premišljeno oblikovani akrobati z glavo, rokami in nogami vsebujejo različne »ravnotežnostne točke«, s katerimi lahko dosežemo nenavadne postavitve v višino do … skoraj neba! Če se prepustimo domišljiji, postanejo figure razposajeni akrobati, ki stojijo na glavi, bočno slonijo na roki drugega akrobata ali pa drug drugega »držijo na nogah«. Palčke in letvice različnih velikosti dodajo še dodatno možnost eksperimentiranja z gravitacijo! Majhna žogica tudi ponuja nove izzive v igri.

Igrač Primoža Rojca ne moremo primerjati z ostalimi igračami v naši ponudbi– in prav v tem je tudi njihova lepota. Spominjajo nas na stare, nostalgične igrače, ki so jih izdelovali naši dedki. Izdelane so s srcem in roko, zato so barve in zaključki nekoliko bolj neenakomerni in nekoliko bolj robustni. Vsak kos je unikaten, zato jih priporočamo ljudem, ki cenijo ročna dela in domače igrače ter vidijo vrednost v njihovi nepopolnosti. Z nakupom te igrače podprete malo slovensko družinsko delavnico.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  OTO-06
  • Znamka: Ototoys / PRIMOZsWORKSHOP
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+ leta
  • Pozor! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let! Igrača je narejena za uporabo pod nadzorom odraslih. 
  • Paket vsebuje 51 kosev. med te je vključenih 28 akrobatov (6 z luknjico v njih, 22 brez), nekaj letvic in paličic različnih dolžin, in še majhno žogico.
  • Material: bukov les, vodne barve in zaščitno olje.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu – preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.

  Izdelki Ototoys so ročno izdelani v majhni Slovenski delavnici, ki jo vodi Primož Rojc (znane so tudi pod imenom PrimozsWorkshop ali Domače igrače) v Ilirski Bistrici. Primož je odraščal v mizarski družini, kjer se je naučil veliko obrtniških spretnosti. Vsi njegovi izdelki so ročno izdelani in imajo značilnosti starih in nostalgničnih igrač. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. Vse njegove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), vse igrače so varnostno testirane s strani pristojnih inštitucij.