Plan Toys: Gumijasta cesta in železnica

84.00

Tlakujte svojo pot in se podajte na potovanje s fleksibilno cesto in železnico iz 100% naravnih materialov! Upogljivost gume otrokom omogoča postavljanje unikatne mestne infrastrukture, ki jo lahko uporabljajo na različnih površinah. Set dopolnjuje 11 kosov obojestranskih gumijastih tirov, 2 avta, 3 stavbe in 3 grmi, za še več prometa pa lahko dodate komplet avtov.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 6209
  • Znamka: Plan Toys
  • Material: naravna guma (lateks) in les
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: Izdelek vsebuje majhne dele, ki predstavljajo nevarnost zadušitve. Igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let. 
  • Ukrepi v primeru alergij: alergija na lateks je zelo redka, a obstaja! Če ima vaš otrok zgodovino alergij, se pred nakupom igrač iz lateksa vedno posvetujte s svojim zdravnikom in v primeru izpuščajev ali kakršne koli reakcije poiščite zdravniško pomoč!
  • Mere: 51,4 x 94,6 x 0,6 cm
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Brio: Klasični delux set
  59.20
  - 20%