Znamke: Plan Toys

Boljši otroci za boljši svet. Pri Malih nog naokrog smo zelo naklonjeni do igrač Plan Toys: so odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten, okolju prijazen način izdeluje raznolike igrače z resnično dodano vrednostjo, tudi v večjem obsegu proizvodnje. Vsak kos, ki smo ga kdajkoli držali v rokah in preizkusili, ima dobro premišljen namen: zasnovani so z globokim znanjem in razumevanjem razvoja otrok. Imajo veliko izbiro Montessori materialov, prav tako pa široko ponudbo izdelkov, ki otrokom nudijo bogate izkušnje tako odprte kot tudi domišljijske igre. Igrače so preproste in lepe, izdelane z mislijo na varnost, in so izjemne kakovosti. Ni čudno, da je veliko njihovih izdelkov prejelo številne prestižne nagrade po vsem svetu, kot so na primer nemški Red Dot ali nagrade Spiel Gut.

Plan Toys je bil ustanovljen leta 1981 na Tajskem s strani sedmih univerzitetnih diplomantov, ki so si zadali nalogo napolniti svet s pozitivnimi vibracijami. S strastjo za igro in ohranjanje okolja (ter s tem tudi za prihodnost otrok) proizvajajo igrače z močnim poudarkom na trajnosti. Vse igrače podjetja so narejene iz čistega, naravnega kavčukovega lesa iz dreves, ki ne proizvajajo več lateksa. Noben kos lesa ni kemično obdelan, in da bi les ostal čist, zemlje ne gnojijo več že tri leta pred sečnjo.  Za okrepitev lesa podjetje uporablja poseben postopek sušenja brez kemikalij. Igrače so obarvane z varnimi barvami na vodni osnovi, za sestavljanje delov pa se namesto tradicionalnega strupenega lesnega lepila uporablja posebno certificirano, neformaldehidno E-Zero lepilo. Podjetje poskuša čim bolj zmanjšati vpliv na okolje (več o tem preberite tukaj) in ima obsežen program za ponovno pogozdovanje.

Ni treba posebej poudarjati, da vsi izdelki Plan Toys izpolnjujejo in celo presegajo mednarodne varnostne standarde, vključno z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71) in ASTM.

Oglejte si in izbirajte med našo celotno ponudbo Plan Toys izdelkov. Če si želite ogledati vse izdelke proizvajalca Plan Toys, si oglejte njihovo spletno stran. Ker je prostor v našem skladišču omejen, na žalost ne moremo imeti vseh njihovih izdelkov vedno na zalogi. Največji izdelki so na voljo samo po prednaročilu. V kolikor opazite, da željenega izdelka ne ponujamo v spletni trgovini, nam to sporočite, in z veseljem bomo ta izdelek vključili v naše naslednje naročilo.