Plan Toys: Gumijasti čoln na preklop (pastelno moder)

20,00

To je gumijasti čoln, ki raziskuje tako površje kot podvodne globine! Če preprosto pritisnete sredino trupa in ga obrnete, postane čoln podmornica. To omogoča dodatno in edinstveno igralno izkušnjo med kopanjem ali igro v vodi.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5808
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 12+ mesecev
  • Mere: približno 8,9 x 12.3 x 4,8 cm
  • Material: naravna guma (lateks), ročno pobarvana z nestrupeno barvo. Naravni kavčuk je nekoliko bolj raztegljiv kot plastika in zato mogoče malce bolj “popusti”, ko ga dojenček grize. Niti ostri novi zobki ne morejo zlomiti naših živalic iz naravne gume. Prav tako ne vsebujejo mehčalcev (kot so ftalati), ki jih vsebuje plastika in so lahko strupeni. Igrače iz naravnega kavčuka so posebej nadzorovane, tako da v končnem izdelku ne smejo biti prisotni nitrozamin in dušikove snovi, ki lahko nastanejo med proizvodnim procesom. To tudi pomeni, da je tveganje alergije na lateks manjše. Naravnega kavčuka ne smete hraniti na neposredni sončni svetlobi ali v stiku s tobačnim dimom, ker lahko vpliva na igrače, lahko pa se razvijejo tudi nitrozamini.
  • Priporočila za alergike: prosimo upoštevajte, da kljub veliki kontroli  v nekaterih primerih te igrače lahko še vedno sprožijo reakcijo, v kolikor ima otrok alergijo na lateks. Če ima vaš otrok alergijo na lateks se izogibajte kontaktu z igračami iz naravne gume (ali lateksa). V kolikor ima otrok težave z alergijami se prosimo posvetujte s pediatrom pred nakupom igrače iz gume. V kolikor bi se med uporabo igrače pojavil izpuščaj ali kakšna druga reakcija prosimo kontaktirajte zdravnika.

  Vzdrževanje: 

  • Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte.
  • Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi, vpliva pa lahko tudi na teksturo igrače.
  • Igrača mora biti shranjena na suhem mestu. Kot vsak naraven produkt lahko tudi ta igrača splesni v kolikor jo pustite v mokrem ali vlažnem okolju. Priporočamo sušenje na svežem zraku po uporabi.
  • Ne shranjujte igrač v hladilnik ali zmrzovalnik (zaradi težav z izraščanjem zob ipd), ne izpostavljajte jih vročini. Variacije v temperaturi lahko vplivajo na obliko in volumen.
  • Kavčuk je naravni material – s časom ali nepravilno nego lahko zgubi svojo prvotno obliko. Če igrača postane trda ali lepljiva je čas, da se od nje poslovite.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…