Plan Toys: Igralni lok (Baby Gym) (sadovnjak)

84,00

Klasična igrača v novih barvah! Tukaj je igralni lok (Baby Gym) Sadovnjak! Razmigajte svojega dojenčka s tem aktivnim igralnim centrom, ki vključuje 2 viseči igrački, ki spodbujata otrokovo radovednost. Igrači je mogoče pritrditi in zamenjati z drugimi za kasnejše razvojne stopnje. Konstrukcija je zasnovana s štirimi nogami, kar prepreči zibanje in optimizira varnost otrok.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5270
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 0+ mesecev
  • Mere: približno 47,5 x 55,9 x 47,5 cm
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILA: Igračo naj sestavi odrasla oseba. Nekateri deli tega izdelka so majhni. Hranite izven dosega dojenčkov. Da bi preprečili morebitne poškodbe, ki nastanejo, če se otrok zaplete, odstranite igračo, ko se otrok začenja dvigati na roke in kolena v plazeči položaj.
  • Prenesi navodila.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Dodatne informacije

  Teža1 kg

  Morda vam bo prav tako všeč…

  %