Plan Toys: Kuhinja za hišico za punčke

25.00

Pripravite ljubek dom za vaše figurice s setom spalnice, ki vključuje posteljo s pregrinjalom, nočne omarice z lučko, omaro, predalnik in stolček. Narejeno je iz preprostega, a robustnega lesa, zato se bo prilegalo številnim hišicam za punčke. Združite set skupaj z drugimi Plan Toys seti pohištva, kot je jedilnica in pripravite še bolj dodelano prizorišče. 

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 9013
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: Izdelek vsebuje majhne dele, ki predstavljajo nevarnost zadušitve. Igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let.
  • Set vsebuje 4 omarice.
  • Za lutke in figurice v razmerju 1:12 (1:10) s hišico za punčke
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

O proizvajalcu PlanToys:

Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

Morda vam bo prav tako všeč…