Plan Toys: Pas z orodjem

24.99

Ali vaš otrok rad pomaga očku pri vseh čudnih opravilih okrog hiše? S tem sijajnim lesenim kompletom proizvajalca Plan Toys lahko poskrbite, da pri vas doma ne bo več razrahljanih vijakov in majavih polic. Orodje je spravljeno v priročni torbi iz blaga, ki se jo lahko zaveže tudi okrog pasu. Popolno darilo za male mojstre!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 3485
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: Izdelek vsebuje majhne dele, ki lahko pomenijo tveganje zadušitve, zato izdelka ne dajajte v uporabo otrokom mlajšim od predpisane starosti!
  • Komplet vsebuje ključ, kladivo, izvijač, vodno tehtnico, vijak in matico – vse narejeno iz lesa kavčukovca, ter pas za shranjevanje iz tekstila. Obseg pasu meri maksimalno 63 cm.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

O proizvajalcu PlanToys:

Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.