Plan Toys: Sestavi obraz

60,00

Spomnite se znanega obraza, obnovite spomine in občutke ali izrazite svoja čustva s kompletom PlanToys Sestavi obraz! Paket vsebuje različne obrazne poteze, ki lahko sestavijo vrsto obrazov in čustev, ki bodisi najbolje ustrezajo vašemu razpoloženju ali sprožijo spomine in ustvarjalno razmišljanje. To je pomirjujoča dejavnost, ki jo lahko igrate sami ali v skupini, da sprožite pogovor in narišete nasmeh na obraz!

Komplet je del serije PlanToys Za boljše staranje, ki spodbuja prednosti igre med otroki in starejšimi družinskimi člani ter podpira telesno, čustveno, socialno in kognitivno zmogljivost, ko se staramo. Igra  ohranja naše možgane mlade in nam pomaga pri povezovanju z ljudmi okoli nas.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 8903
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3-99 let+. Del PlanToys Za boljše staranje kolekcije, ki podpira fizično, čustveno, socialno in kognitiven nastop starejših ter spodbuja k skupni igri starih staršev in vnukov.
  • Vsebuje 1 obojestranski obraz, 21 obraznih delov in vrečko iz blaga za shranjevanje.
  • Material: les kavčukovca in Planwood
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.