Plan Toys: Set za kuharskega mojstra

55,00

Čeprav ni boljšega kot vključiti otroke v pravo delo v kuhinji, se lahko delo zdaj nadaljuje v igralnici. Ta komplet PlanToys Set za kuharskega mojstra vključuje ljubek otroški nastavljiv predpasnik, kuharsko kapo in kuharska orodja za enostaven oprijem, ki so zasnovana za majhne roke z velikimi apetiti. Razširite ta komplet z drugo kuhinjsko posodo PlanToys, ko mladi kuhar odkrije vse možnosti domišljijskega kuhanja.

Namig: Popoln komplet tudi za pustno preoblačenje!

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 3710
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Pozor! Majhni delci! Ni primerno za otroke pod priporočeno starostjo! 
  • Mere (embalaža): 23,01 x 7,49 x 18,8 cm
  • Ta komplet vključuje 1 nastavljiv predpasnik, 1 nastavljivo kuharsko kapo, 1 pihalnik z delujočim gumbom, 1 lopatico, 1 nož, 1 degustacijsko žlico in 1 mehčalec mesa.
  • Material: bombaž, kavčukovec in Planwood (super-eko material, proizveden iz odpadnega trajnostnega kavčukovega lesa v Plan Toys tovarni)
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…