Plan Toys: Set Zdravnik

40,00

S tem lesenim setom za zdravnika, ki ga dobite v priročni torbi iz blaga, lahko pozdravite vse vaše plišaste igrače ali prijatelje! Otroci se radi vživijo v prizore iz resničnega življenja, ki so del njihovega vsakdanjika ali pa o njih berejo v knjigah. Tako poskušajo osmisliti svet okrog sebe in predelati čustva, ki jih doživljajo ob posameznih izkušnjah.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 3451
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3 leta+
  • Mere: škatla meri približno 2,4 x 16 x 51,6 cm
  • Komplet vsebuje 4 zdravniške pripomočke in dve steklenici za medicino, ki so izdelani iz lesa kavčukovca, ter torbo iz blaga.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.