Plan Toys: Valj na palici (sadovnjak)

35.00

Nova različica klasične PlanToys igrače za potiskanje v barvah sadovnjaka. Klasičen valj bo očarljiva družba na otrokovih prvih avanturah. Ko se valj vrti, lesene kroglice udarjajo ob ploščice in ustvarjajo prijeten zvok. Na voljo tudi v mavričnih barvah.

Dostava: 2-5 dni

Pozor: Izdelek zaradi svoje velikosti in/ali teže ob dostavi potrebuje posebno rokovanje, zato se v skladu z našimi pogoji poslovanja za mednarodne pošiljke zaračunajo dodatni stroški (pri naročilu, ki vsebuje ta izdelek, pa brezplačna dostava ne pride v poštev).

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 5725
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 12+ mesecev
  • Mere: približno 10 x 17 x 56 cm
  • Material: les kavčuka in guma

Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

O proizvajalcu PlanToys:

Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

Morda vam bo prav tako všeč…