Plan Toys: Valoviti stolp

20,00

PlanToys valoviti stolp je očarljiva različica klasičnih natikank in stolpov, ki so že od nekdaj priljubljeni med malčki. Valoviti obroči ponujajo neskončno možnosti za ustvarjalno igro in gradnjo. Vsak obroč je svoje velikosti, oblikovan tako, da ga majhne roke zlahka primejo in prekladajo. Edinstvena zasnova stolpa omogoča samostojno uporabo ali uporabo v kombinaciji z natikankami, kar zagotavlja vsestranskost pri igri.
Igrača podpira kognitivni razvoj, spodbuja kreativno in logično razmišljanje ter sposobnosti reševanja problemov.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5486
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 5+ mesecev
  • Mere: cca. 9,5 x 7,5 x 18,8 cm
  • Material: PlanWood
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirano in okolju prijazni embalažo, vse igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Novo