Rubens Barn EcoBuds: Aspen

44.95

Pozdravite Aspena, srčkanega fantka Rubens Barn iz mehkega organskega bombaža. Ker ga ni strah pred višino, se rad vzpenja po drevesih, od koder z vrha občuduje čudovito gozdno pokrajino. Uživa v družbi fantov in deklet vseh starosti (zlasti novorojenčkov) in ne vsebuje nevarnih sestavin. Sedaj pa išče svojega novega najboljšega prijatelja!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Informacije o izdelku:

  • Številka artikla: 160013
  • Blagovna znamka: Rubens Barn
  • Priporočena starost: primerno od rojstva (0+)
  • Velikost: V. 35 cm, T. 150 g
  • Material: Lasje, koža in oblačila 100 % certificiran organski bombaž; polnilo 100 % poliester.
  • Vzdrževanje: Punčka je pralna v pralnem stroju pri 30 °C, snemljive obleke je priporočljivo prati na roke. Priporočamo, da igračo pred prvo uporabo operete.

Vsi izdelki imajo certifikat CE kot to velevajo standardi: EN-71, Del 1, 2 & 3 in ASTM. Proizvajalec deluje po standardih ISO 9001.

Nekaj o Rubens Barn: 

Ročno izdelana sreča. Rubens Barn je švedska blagovna znamka, rojena (kot toliko lepih stvari) iz sanj dveh mater. Osredotočili sta se na izdelavo teh čudovitih in raznolikih ročno izdelanih punčk. Linija EcoBuds so njune prve eko punčke in predstavljajo začetne korake na poti k trajnostnemu razvoju. Za izdelavo Rubens Barn lutke je potrebnih več kot 100 različnih korakov oziroma ročnih opravil. Obrazi so oblikovani v mehkem blagu, za bolj čustven in realističen videz. Njihove oči so zelo pomembne, saj so v celoti izvezene in to je tisto kar punčkam vdihuje življenje. V kombinaciji z njihovimi toplimi in nagajivimi nasmeški, pa postanejo otrokovi neločljivi prijatelji. Preberite več o blagovni znamki tukaj, ali poglejte celoten izbor Rubens Barn punčk.

 

Priljubljeno od Malega medvedka: Aspen (ali “Borut”, kot ga je moj sin krstil po slovensko) je naš ljubeč družinski član. Čeprav smo preizkusili kar nekaj lutk, je Borut edini pravi prijatelj in edini, ki sinu nudi tolažbo že od samega začetka. Če želite izvedeti, zakaj ga imamo tako zelo radi (oz. zakaj ju imamo radi, saj imamo še enega na skritem za vsak slučaj!) in zakaj menimo, da je v redu če ima fantek svojo lutko, preberite več na našem blogu.