Znamke: Rubens Barn

Ročno izdelana sreča. Rubens Barn je švedsko podjetje, ki je nastalo (kot toliko čudovitih stvari) iz sanj dveh mater. Specializirali sta se za lepe in raznovrstne ročno izdelane punčke. “Barn” v švedščini pomeni otroci in tako so te punčke oblikovane z mislijo na otroke in z močno željo, da sooblikujejo njihovo prihodnost. Njihova motivacija je, da otrokom po vsem svetu približajo edinstvenega prijatelja, ki jih spremlja skozi celotno otroštvo in jim pomaga razviti sočutje, da bi kasneje postali bolj razumljivi in ​​družabni odrasli. V Malih nog naokrog smo vam prinesli najnovejšo in najlepšo linijo podjetja EcoBuds ragdolls. To so prve eko punčke Rubens Barn, ki predstavljajo pomemben korak na poti k trajnosti. Zunanja linija teh naravi prijaznih punčk je narejena iz 100% organskega bombaža in potrjena s standardom Organic Content Standard (OCS). Za izdelavo punčke Rubens Barn je potrebnih več kot 100 različnih korakov. Obrazi punčk so oblikovani z mehko tkanino, za bolj čustven in realističen videz. Njihove oči so pomembne: so izvezene in to je tisto kar v te punčke vliva življenje. V kombinaciji s toplimi in smešnimi nasmehi pa jih naredijo za neločljive prijatelje. To so najmehkejše stvari, zato jih je preprosto treba objeti in imajo resnično posebne značaje. In sedaj iščejo nov ljubeči dom.

Rubens Barn že več kot 16 let sodeluje z družinsko vodeno delavnico na Kitajskem, ki proizvaja le njihove lutke, in večina šivilj, ki ustvarjajo lutke, je z njimi že od začetka. Vsi njihovi izdelki so označeni s CE v skladu z varnostnimi predpisi: EN-71, del 1, 2 in 3 in ASTM. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001.

Oglejte si in izbirajte med celotno ponudbo izdelkov Rubens Barn v naši trgovini. Če vas zanimajo tudi drugi izdelki podjetja, pa obiščite njihovo spletno stran. Če si je vaše srce zaželelo nekaj posebnega, česar trenutno nimamo na zalogi, nas kontaktirajte in storili bomo vse, da vam pomagamo.