Rubens Barn EcoBuds: Poppy

44.95

Pozdravite Poppy, srčkano punčko Rubens Barn iz mehkega organskega bombaža. Je divja v srcu in uživa v gibanju z vetrom. Je zelo družabna in zlahka ustvari svoj dom povsod, kjer se počuti dobrodošlo. Uživa v družbi fantov in deklet vseh starosti (zlasti novorojenčkov) in ne vsebuje nevarnih sestavin. Sedaj pa išče svojega novega najboljšega prijatelja!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Informacije o izdelku:

  • Številka artikla: 160014
  • Blagovna znamka: Rubens Barn
  • Priporočena starost: primerno od rojstva (0+)
  • Velikost: V. 35 cm, T. 150 g
  • Material: Lasje, koža in oblačila 100 % certificiran organski bombaž; polnilo 100 % poliester.
  • Vzdrževanje: Punčka je pralna v pralnem stroju pri 30 °C, snemljive obleke je priporočljivo prati na roke. Priporočamo, da igračo pred prvo uporabo operete.

Vsi izdelki imajo certifikat CE kot to velevajo standardi: EN-71, Del 1, 2 & 3 in ASTM. Proizvajalec deluje po standardih ISO 9001.

Nekaj o Rubens Barn: 

Ročno izdelana sreča. Rubens Barn je švedska blagovna znamka, rojena (kot toliko lepih stvari) iz sanj dveh mater. Osredotočili sta se na izdelavo teh čudovitih in raznolikih ročno izdelanih punčk. Linija EcoBuds so njune prve eko punčke in predstavljajo začetne korake na poti k trajnostnemu razvoju. Za izdelavo Rubens Barn lutke je potrebnih več kot 100 različnih korakov oziroma ročnih opravil. Obrazi so oblikovani v mehkem blagu, za bolj čustven in realističen videz. Njihove oči so zelo pomembne, saj so v celoti izvezene in to je tisto kar punčkam vdihuje življenje. V kombinaciji z njihovimi toplimi in nagajivimi nasmeški, pa postanejo otrokovi neločljivi prijatelji. Preberite več o blagovni znamki tukaj, ali poglejte celoten izbor Rubens Barn punčk.

Priljubljeno od Mame Medvedke: Čeprav po navadi, namerno ali nenamerno za svojega otroka izberemo lukto, ki mu je podobna, lahko včasih naredimo korak nazaj, premislimo še enkrat in se odločimo za nekaj malce drugačnega. Lutka drugačnega spola ali barve kože lahko pomaga vašemu otroku razlike dojemati kot nekaj naravnega že od začetka ter jih vzgajati odprte za ta čutoviti barvni svet. Iz tega razloga imata Poppy in Fern posebno mesto v naših srcih in to je tudi eden izmed razlogov zakaj imamo tako zelo radi lutke Rubens Barn.