Rubens Barn Mini: Basil

24.50

Pozdravite lutko Basil, mlajšega bratca fantka Ferna. MiniEcoBuds so manjše (da se udobneje prilegajo malim rokam), a v sebi vseeno nosijo vso organsko ljubkost, ki jo imamo pri njihovih Ecobuds bratcih in sestricah tako zelo radi.  Na hrbtu imajo pritrjene vrvice, zato jih lahko zlahka pritrdite na torbo ali nosilko in jih vzamete s seboj na dogodivščine! Punčke in fantki so narejeni iz najboljših eko materialov, poleg tega pa v Rubens Barn za vsako prodano MiniEcoBud lutko posadijo drevo – za prihodnost planeta in naših otrok.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Informacije o izdelku:

  • Številka artikla: 160022
  • Blagovna znamka: Rubens Barn
  • Priporočena starost: primerno od rojstva (0+)
  • V Rubens Barn za vsako prodano MiniEcobud lutko posadijo drevo. Skupaj z novim prijateljem boste dobili tudi certifikat o posajenem drevesu.
  • Velikost: V. 23 cm, T. 53 g
  • Material: Lasje, koža in oblačila: 100 % certificiran organski bombaž; polnilo: 100 % poliester OEKO TEX 100.
  • Vzdrževanje: Punčka je pralna v pralnem stroju pri 30 °C, snemljive obleke je priporočljivo prati na roke. Priporočamo, da igračo pred prvo uporabo operete.

V skladu z varnostnimi predpisi EN-71, Del 1, 2 & 3 in ASTM imajo vsi izdelki certifikat CE. Proizvajalec deluje po standardih ISO 9001.

O Rubens Barn: 

Ročno izdelana sreča. Rubens Barn je švedska blagovna znamka, rojena (kot toliko lepih stvari) iz sanj dveh mater. Osredotočili sta se na izdelavo teh čudovitih in raznolikih ročno izdelanih punčk. Linija EcoBuds so njune prve eko punčke in predstavljajo začetne korake na poti k trajnostnemu razvoju. Za izdelavo Rubens Barn lutke je potrebnih več kot 100 različnih korakov oziroma ročnih opravil. Obrazi so oblikovani v mehkem blagu, za bolj čustven in realističen videz. Njihove oči so zelo pomembne, saj so v celoti izvezene in to je tisto kar punčkam vdihuje življenje. V kombinaciji z njihovimi toplimi in nagajivimi nasmeški, pa postanejo otrokovi neločljivi prijatelji. Preberite več o blagovni znamki tukaj, ali poglejte celoten izbor Rubens Barn punčk.