Rubens Barn Tummies: Summer

59.95

Pozdravite Rubens Tummies, grelne in hladilne punčke Rubens Barn! S sabo nosijo igrivost in raznolikost, ki jo obožujemo tudi pri ostalih Rubens Barv lutkah, obenem pa otrokom ponujajo tudi tolažilen objem, ko ga najbolj potrebujejo. Rubens Tummies vsebujejo švedske, organske in odstranljive pšenične vrečke, ki jih lahko segrejemo, da olajšamo bolečine, krče ali da lažje zaspimo. Lahko pa jih tudi ohladimo, da si pomagamo pri vročini, poškodbah ali v vročih poletnih dneh. Pomembno: pred uporabo obvezno preberite navodila za uporabo! Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Informacije o izdelku:

  • Številka artikla: 170015
  • Blagovna znamka: Rubens Barn
  • Priporočena starost: primerno od rojstva (0+)
  • Velikost: V. 31 cm, T. 370 g
  • Material: Lasje, koža in oblačila 100 % certificiran organski bombaž; žakeljček je napolnjen s 100% organsko švedsko termično obdelano (da naravno in trajno čisti semena) pšenico; polnilo 100 % recikliran poliester.

Kako uporabljati Rubens Tummies in skrbeti zanje?

Rubens Tummies otrokom ponujajo toplo zavetje za miren spanec, ob krčih ali ob bolečinah. Žakelj s pšenico lahko odstranite in ga segrejete v ČISTI mikrovalovni ali navadni pečici. V mikrovalovni pečici segrevajte semena približno 60 s pri 600W (če imate močnejšo pečico, grejte manj časa), v navadi pečici pa približno 10 minut pri 100°C. Vrečka s semeni ostane topla 30 – 40 minut. Pozor! Vedno se prepričajte, da vrečka ni prevroča, preden jo ponudite otroku! Vrečke nikoli ne segrevajte brez nadzora!

Pri vročini, poškodbah ali v toplih poletnih dneh, nas punčke lahko tudi ohladijo. Odstranljiv žakelj postavite v zamrzovalnik za 1 – 3 ure. Vrečka ostane hladna približno 30 minut.

Za vrečko s semeni poskrbite tako, da jo pogosto vlažite: postavite vrečko in kozarec vode v čisto mikrovalovno pečico za 1 – 2 minuti pro 600 W. To naredite tudi pred prvo uporabo! Pred naslednjim gretjem ali hlajenjem morajo semena v vrečki imeti sobno temperaturo. Vrečke nikoli ne smete oprati! Ko vrečko odstranite, lahko punčko operete v pralnem stroju pri 30 °C, snemljive obleke je priporočljivo prati na roke. Svetujemo, da igračo pred prvo uporabo operete.

Vsi izdelki imajo certifikat CE kot to velevajo standardi: EN-71, del 1, 2 & 3 in ASTM. Proizvajalec deluje po standardih ISO 9001.

Nekaj o Rubens Barn: 

Ročno izdelana sreča. Rubens Barn je švedska blagovna znamka, rojena (kot toliko lepih stvari) iz sanj dveh mater. Osredotočili sta se na izdelavo teh čudovitih in raznolikih ročno izdelanih punčk. Linija EcoBuds so njune prve eko punčke in predstavljajo začetne korake na poti k trajnostnemu razvoju. Za izdelavo Rubens Barn lutke je potrebnih več kot 100 različnih korakov oziroma ročnih opravil. Obrazi so oblikovani v mehkem blagu, za bolj čustven in realističen videz. Njihove oči so zelo pomembne, saj so v celoti izvezene in to je tisto kar punčkam vdihuje življenje. V kombinaciji z njihovimi toplimi in nagajivimi nasmeški, pa postanejo otrokovi neločljivi prijatelji. Preberite več o blagovni znamki tukaj, ali poglejte celoten izbor Rubens Barn punčk.