SKÅGFÄ: Ergonomski otroški nož

21,00

Verjamemo, da ni boljše “igre” za otroke, kot je ta, da nam pomagajo pri hišnih opravilih. Ko otrok dela stvari zase – npr. si odreže banano za prigrizek – si s tem povečuje svojo samozavest, se počuti koristnega v družini, in raste v bolj sposobno osebo. Zaradi tega obožujemo ta SKÅGFÄ leseni nož, ki otrokom daje priložnost, da se vključijo v vsakdanje življenje na varen način. Z njegovo ergonomsko obliko je resnično enostaven za uporabo.

Nasvet: popoln pripomoček za igro s plastelinom

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: TRK-01
  • Znamka: SKÅGFÄ
  • Priporočena starost: 3+
  • Ta izdelek ni igrača, ampak gre za kuhinjski pripomoček. Uporabljajte ga samo za svoj dejanski namen in otroka pri uporabi vedno nadzirajte.
  • Mere: približno 10 x 9.4 cm
  • Material: les, tretiran z naravnim rastlinskim oljem
  • Vzdrževanje: Operite ga z mlačno milnico ter ga dobro posušite. Ne perite ga v pomivalnem stroju in ne izpostavljajte ga preveliki vlažnosti. Redno ga mažite z rastlinskim oljem. Zaradi higienskih razlogov priporočamo, da ga ne uporabljate za rezanje mesa ali rib. Ne postavljajte ga v mikrovalovko.

  O SKÅGFÄ:

  SKÅGFÄ, skandinavska + sredozemska oblikovalska hiša išče preprostost linij in zlitje barv, pri čemer imata funkcionalnost in visoka kakovost zelo pomembno vlogo. Blagovna znamka izdeluje in oblikuje visokokakovostne funkcionalne izdelke z uporabo vrhunskih materialov in vse to ročno dodelajo v majhnih količinah v Španiji. Spodbujajo otrokovo vključenost v kuhinjo in skupaj ustvarjajo barvite spomine.