TickiT: Mavrični zlagalnik oblik

31,50

7-slojna sestavljanka iz masivnega bukovega lesa, v kateri je skritih 12 oblik presenečenja. Oblike je treba pravilno namestiti v ujemajoče se luknje v vsaki mavrični barvni ploščici, nato pa lahko ploščice razporedite po plasteh, da dokončate kup. Komplet ponuja priložnosti za razvoj logike in sklepanja, reševanja problemov, igro sodelovanja, fino motoriko, koordinacijo oči in rok, prepoznavanje barv, prepoznavanje in ujemanje oblik.

Poleg uporabe za sortiranje in zlaganje oblik, so plošče tudi zabavne šablone. Komplet lahko uporabite pri risanju in barvanju, lahko pa ga tudi vzamete ven za prepoznavanje oblik in barv v učilnici ali na prostem.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 73532
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Velikost: cca. 9 x 12 x 12 cm. Vsebuje 19 kosov.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 12 mesecev+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.