TickiT: Od znotraj navzven lesene oblike

24,90

14 diskov iz brezovega vezanega lesa, od katerih je vsak izrezan z drugačno obliko v notranjosti in ki naredi komplet ugank za razvrščanje oblik privlačnega. Diski vsebujejo 7 geometrijskih ali matematičnih oblik (krog, oval, polkrog, trikotnik, kvadrat, pravokotnik in šestkotnik) in 7 organskih ali okoljskih oblik (goba, zvezda, ključavnica, krona, križ, roža in srce). To je vsestranski medpredmetni vir za podporo učenju na različne načine: za ujemanje, seznanjanje in razvrščanje oblik, za prepoznavanje 2D oblik in njihovih značilnosti, za učenje o simetriji in pravilnih oblikah, za ogled atributov oblik in razpravo o razlikah med matematičnimi in reprezentacijskimi oblikami.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 73520
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Vsebuje 14 parov vezanih plošč, premera 64 mm in debeline 12 mm.
  • Material: brezov vezan les, nepobarvan.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 12 mesecev+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.