Wee Gallery: Sestavljanka na lesenem pladnju (Živali v gozdu)

29,50

Ta čudovita šestdelna lesena sestavljanka je kot nalašč za več iger! Reševanje uganke s pladnjem je šele začetek. Prikupne lesene živalice lahko uporabite tudi kot figure, s katerimi se prosto igrate. Za več poučne zabave lahko poskusite tudi poiskati in prepoznati vsako bitje na umetniškem delu na hrbtni strani pladnja z ugankami.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: WG5028
  • Znamka: Wee Gallery
  • Mere: 25 x 17,7 cm
  • Material: trajnostno pridobljen les kavčukovca.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 2+

  Izdelek je oblikovan v ZDA, trajnostno proizveden na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

  O Wee Gallery: 

  Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…