Barion Pixel

Res smo veseli, ko se vrnete v našo trgovino in nam dovolite, da rastemo skupaj z vašimi malčki! Hvaležni smo, da ste ustvarili skupnost zvestih strank, zato se vedno trudimo vračati po svojih najboljših močeh. Za stranke, ki nas večkrat obiščejo, ponujamo program zvestobe: ob vsakem nakupu lahko v svoje namišljene mošnjičke zbirate bleščeče, zlate kovančke zvestobe, ki jih lahko unovčite v obliki popusta, če se spet vrnete v našo trgovino! Na tej strani smo zbrali vse pomembne informacije in odgovore na vprašanja o programu zvestobe.

Kako lahko sodelujem v programu?

Kot prvo, morate imeti registriran račun. Če ga še niste ustvarili, se lahko na naši spletni strani registrirate kadar koli. Naslednji korak je, da se pred nakupom vedno prijavite v svoj račun – vaš uporabniški račun bo postal namišljeni mošnjiček, kovančke vam lahko podarimo samo vanj, brez tega jih ne morete prejeti. Zdaj ste pripravljeni na zbiranje kovančkov zvestobe!

Kako lahko dobim kovančke zvestobe?

Če ste registriran uporabnik, ob vsakem nakupu v naši trgovini avtomatsko prejmete kovančke. Za vsak 1 evro (seveda brez stroškov dostave) dobite 3 kovančke zvestobe. Občasno pripravimo tudi zanimive nagradne igre in kampanje (kot npr. v naših novičkah) in tako omogočimo, da zberete še več bleščečih kovančkov.

Kako lahko unovčim kovančke zvestobe?

Če se v našo trgovinico v Smaragdni dolini vrnete v roku 3 mesecev, odkar ste pridobili kovančke, lahko vsakih 100 kovančkov zamenjate za popust v vrednosti 1€ (npr. za 123 kovančkov dobite 1,23€ popusta). Koliko kovančkov želite unovčiti, je vaša odločitev – nekaj jih lahko prihranite za naslednjič, pomembno pa je, da jih izkoristite znotraj trajanja veljavnosti. Imamo pa eno pomembno pravilo: največji popust, ki ga lahko pridobite s točkami zvestobe, je 15% vrednosti nakupa.

Kje lahko preverim stanje kovančkov?

Mali Tomten iz naše zakladnice redno osvežuje vaš račun: vse točke in spremembe stanja lahko vidite na strani Moj profil pod zavihkom Kovančki zvestobe.

Lahko kovančke zvestobe dobim ali porabim skupaj z drugimi popusti?

Če koristite drugi splošni (odstotkovni) popust, za ta izdelek ali celoten nakup ne dobite kovančkov zvestobe. Prav tako v primeru uporabe splošnega popusta kovančkov ne morete unovčiti (razen če smo v nagradni igri obljubili drugače!). Dobra novica pa je, da ob popustu, ki ste ga dobili izključno z unovčenimi kovančki zvestobe, na končni znesek nakupa prejmete nove kovančke.

Lahko kovančke zvestobe koristim na vseh produktih? So kakšne izjeme?

Pridržujemo si pravico, da nekatere izdelke ali kategorije izdelkov izključimo iz popustov, kar vključuje tudi naš program zvestobe. Trenutno velja naslednja omejitev: Od 1. maja (in do preklica) popusta (vključno s splošnimi popusti, popustom za naročnike na novičke in kovančki zvestobe) na produkte Grimm’s ni mogoče unovčiti.

Kaj se zgodi, če prekličem ali vrnem naročilo?

Če ste ob naročilu koristili točke zvestobe, naročilo pa je bilo preklicano pred odpremo, se kovančki zvestobe avtomatsko vrnejo na vaš uporabniški račun, izkoristite pa jih lahko znotraj prvotnega obdobja veljavnosti. V primeru delnega ali celotnega vračila in posledično vračila kupnine unovčenih kovančkov žal ne moremo vrniti. Kovančki, ki so bili s tem nakupom pridobljeni, pa bodo odvzeti po preklicanem ali vrnjenem znesku.

Kaj je še dobro vedeti?

Kovančkov zvestobe ni mogoče prenesti na druge uporabnike ali račune, nimajo denarne vrednosti in jih ni mogoče zamenjati za denar. Nakupe, pri katerih so unovčene točke zvestobe, mora opraviti nosilec uporabniškega računa. Ob sumu na  zlorabo si pridržujemo pravico do nadzora katerega koli računa. Vsaka napačna razlaga ali kakršno koli za nas škodljivo ravnanje lahko vodi v takojšnjo deaktivacijo računa in odvzem vseh kovančkov zvestobe. Pridržujemo si pravico izključiti posameznika iz programa po lastni presoji. Pridržujemo si pravico do spremembe, omejitve, spreminjanja ali ukinitve našega programa zvestobe z ali brez predhodnega obvestila.

Za celotne pogoje preberite naše Pogoje poslovanja.