Bajo: Traktor s prikolico

64,90

Kaj je v prikolici traktorja? Slama, leseni tramovi ali morda veliko kolerabe? Lesen traktor s prikolico je popolna igrača za otroka od 2 let naprej. Trdna struktura v kombinaciji s preprostim, a prefinjenim dizajnom sta zaščitni znak Bajo ikoničnega vozila. Igra s traktorjem spodbuja otrokovo domišljijo in jih uvaja v svet kmetije. Traktor lahko kombinirate z drugimi igračami, na primer z majhnimi kockami, mini avtomobilčki ali lesenimi živalicami. Z vsakim premikom igrače – potiskanjem, kotaljenjem, vožnjo po pohištvu – otrok odkriva prostor in moč v sebi. Tudi igra s traktorjem podpira razvoj velikih motoričnih sposobnosti.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 43310
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 2 leti+
  • Mere: prib. 40 x 11 x 13,5 cm. Prikolica je snemljiva.
  • Material: bukov in les platana
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • Izdelano na Poljskem.

  Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

  Nekaj besed o Bajo:                                  

  Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.