Bauspiel: Barvna proga v hladnih odtenkih (5-delni set)

29,90

Mešajte in kombinirajte, da ustvarite svoj najljubši gradbeni komplet! Kocke z barvne ceste so zdaj na voljo v majhnem kompletu po 5 kosov, imajo bleščeč akrilni vstavek. Iskrica akrila daje kockam čaroben pridih, pritegne čute in razvnema otroško domišljijo. Čudovit dodatek osnovnim Bauspiel kockam, drugim Bauspiel kompletom ali celo Grimm’sovi naravni veliki kockasti piramidi.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: BSCOLTR5C
  • Znamka: Bauspiel
  • Vsebuje 5 pšosameznih kock (cca. 10 x 5 x 2,5 cm) obogateni z dvojnimi sijočimi svetlečimi vstavki v 5 različnih barvah (mešanica modrih in zelenih odtenkov)
  • Posamezno zapakirani.
  • Material: les jelše, obdelano z oljem, akrilni vstavek
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • OPOZORILO! Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
  • Izdelano v EU. Akrilni / neleseni deli so dobavljeni iz Kitajske ali Tajvana.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Za nego priporočamo, da kocke enkrat letno premažete z jedilnim oljem (npr. sončničnim ali lanenim).

  Lesene Bauspiel igrače so vse, brez izjeme, ročno izdelane. Ker je les naraven, živ material, ima na izdelkih vedno različne oznake zaradi katerih je vsak kos unikaten. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v roki držite edinstveno igračo.

  O Bauspiel:

  Bauspiel v nemščini pomeni “igra grajenja,” zato morda to ni skrivnost, da so kocke posebnost te majhne nemške družinske delavnice. Pravzaprav resnično verjamemo, da izdelujejo najbolj čudovite in funkcionalne kocke, kar smo jih kdaj videli! Bauspiel je bil prvotno dobavitelj za vrtce, vendar so njihovi kompleti pridobili popularnost izven institucionalnega okvira zaradi svoje visokokakovostne izdelave in edinstvenega dizajna, ki privlači otroške čute. Kocke so zasnovane z upoštevanjem geometrije in gradbenih struktur ter z edinstveno kombinacijo trdega lesa lokalnega izvora ter bleščečih akrilnih vstavkov. Igra bleščeče svetlobe daje kompletom posebno čarobnost: podžiga otroško radovednost in domišljijo. Vse igrače Bauspiel so izdelane z mislijo na trajnost in izpolnjevanje EN71, zlatega varnostnega standarda  za igrače.

  Morda vam bo prav tako všeč…