ČAROBNI SVETOVI: VITEZI & ZMAJI (IGRIV BRALNI KLUB Z ANO KOMPARA)

14,00

Konec septembra prestopimo v drug letni čas. Jesensko enakonočje in Mihaelovo sta pomembna mejnika v letnem ciklu, ki nas spodbujata k razmišljanju o svetlobi, temi, boju med dobrim in zlim, osebnih strahovih in toplini. Kako lahko to obdobje prenesemo v zgodbe in igro? No, odgovor se skriva v pravljicah o vitezih in zmajih, ki že od nekdaj navdušujejo otroke. Te zgodbe so polne vznemirljivih dogodivščin, pogumnih likov ter nepričakovanih preobratov. Takšne pripovedi nas vabijo k prijetnemu branju v dolgih jesenskih popoldnevih ter tudi v igri burijo otroško domišljijo.

25. septembra popoldne ob 16. uri se bomo v Družinskem centru Gnezdo v Ljubljani družili z najbolj vneto zagovornico otroških knjig, kar jih poznamo, Ano Kompara (@mamainljubljana). V sodelovanju z Ano te vabimo v naš skupni igrivi bralni klub, ki se bo vrtel okoli te teme, tako da se lahko prosto potopiš v očarljive svetove zmajev, vitezov in gradov. Ta pravljični svet bo najprej oživel skozi barvite besede, nato pa skozi skrbno pripravljeno igralno okolje, polno kakovostnih naravnih igrač.

Dogodek je namenjen otrokom od 3 do 6 let. Na voljo je omejeno število mest, zato si zagotovi svoje mesto zdaj!

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.
Category: