Grapat: 36 obročkov (zemeljski odtenki)

21.20

Možnosti za igranje s temi lesenimi obročki so neskončne. Odlični so za Montessori aktivnosti, kot npr. sortiranje barv, skladanje v nabiralnik, ujemanje ali štetje. V kombinaciji z drugimi naravnimi materiali ali seti Grapat, pa so lahko čudovit dodatek k vsaki odprti igri po navdihu Waldorf. V nekem trenutku so lahko kovanci, v drugem pa skleda pašte! Lahko so vse, kar si vaš otrok zamisli. Obročki so dobavljivi tudi v zemeljskih odtenkih in mešanih barvah.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 16-157
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 10+ mesecev
  • Komplet vsebuje 36 obročkov v šestih različnih barvah.
  • Mere: Obročki so premera 4,8 cm.
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

O podjetju Grapat:

Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

Priljubljeno od Malega Medvedka:

Še vedno se spominjam izraza na obrazu prijateljice, ko sem ji pokazala, kaj smo sinu kupili za rojstni dan: te obročke, skupaj s tem kompletom kovancev. Bila je tako skeptična, da sem tudi sama podvomila vase, toda potem je najin sin dokazal, da je bil strah odveč: kljub svoji enostavnosti, je to verjetno edina igrača, ki je v našem domu v vsakdanji uporabi. Obročki in kovanci so bili uporabljeni že za neskončno aktivnosti; za sortiranje in usklajevanje barv, za ustvarjanje vzorcev, kot hrana za igranje (pica ali juha v majhni skledi), kot okraski na verižici, kot cesta po kateri lahko skačejo figurice, kot ovire, ki se jim mora njegov mali Bajo avto izogniti… in prepričana sem, da se bodo v prihodnosti spremenili še v nešteto drugih čarobnih stvari. Ta set nas je pravzaprav naučil ogromno stvari o igri najinega sina!