Grapat: Drago vesolje

41,80

Razišči kozmos in ustvari svoje vesolje igre z Grapatovimi planeti. Komplet vsebuje več kot 40 čudovitih samostojnih delov za različne igre odprtega tipa: planete, lune in majhne zvezde. V kompletu je 10 planetov, kar se vam bo morda sprva zdelo nenavadno. Toda če si ga bolj natančno ogledaš, ugotoviš, da gre ponovno za igrivo Grapatovo zamisel! Ker so pionirji odprte igre, njihov namen ni bil ustvariti le še eno izobraževalno igro, ki bi posnemala naš sončni sistem. Kot običajno so želeli igro odpreti! Ali so vse to planeti ali so nekateri od njih druga svetleča telesa in objekti iz našega osončja? Kaj pa če želi tvoj mali astronavt odpotovati v drug sončni sistem in odkriti nove planete? Ali ni dobro, da vedno pustimo nekaj dodatnega prostora za domišljijo? Navsezadnje je pri igri nebo meja!

Nasvet: Ali si vedela, da so bili dnevi v tednu poimenovani po planetih? Potem te morda ne bo presenetilo, da se nekateri planeti po barvi ujemajo z dnevi v Grapatovem tedenskem koledarju sedmih lun!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla:  24-255
  • Znamka: Grapat
  • Komplet vsebuje več kot 40 lesenih kosov različnih velikosti (od 12mmø do 45mmø)
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti, in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. 

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…