Grapat: Zgodba o mesečini

43,10

Nekoč v Mesečevem kraljestvu… se začne zgodba tega čarobnega kompleta Grapata. Toda kam bo vodila pustolovščina? To boste odločili vi in vaši najmlajši! Pustite domišljiji prosto pot, ko v svoji igralnici oživite te očarljive like. Ta krasen igralni set za igro malega sveta sveta je zasnovan tako, da spodbuja ustvarjalnost in navdihuje domišljijsko igro brez meja.

Set, ki je nastal v sodelovanju z @gretasschwester, oblikovalko iz Berlina, vsebuje 22 lesenih kosov magičnih in pravljičnih zgodb v nežnih, umirjenih barvah, ki spominjajo na knjigo pravljic. Z Nins, malimi Nins, gobami, želodi in drugimi prikupnimi elementi je to popoln set za ustvarjanje fantastičnih zgodb in čarobnih pustolovščin.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla:  24-256
  • Znamka: Grapat
  • Komplet vsebuje 22 kosov različnih oblik, velikosti in čudovitih nežnih barvah
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti, in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. 

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…