Grapat: LO

50,60

Ena od dveh sestric Grapatovega priljubljenega in priznanega kompleta Lola, ki vsebuje 36 kosov v 6 osnovnih barvah. Odprta in vesela po naravi, LO popolna družba za vsak čas igranja. Prav tako kot nalašč za dejavnosti, ki spodbujajo divergentno razmišljanje, očesno-ročni in logično-matematični razvoj. Navdahnjena po vinskim zamaškom je osupljiva zbirka lesenih čaš, tulcev in valjastih “Lola” figur. Uporabite jih lahko za zlaganje, razvrščanje, podporo matematike, povezovanje ali natikovanje, gradnjo majhnih svetov ali ustvarjanje zgodb z njimi.

Na voljo tudi v večjem kompletu ali v bolj zemeljski barvni kombinaciji.

Dostva: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 22-244
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Komplet vsebuje 6 velikih (65 mm), 6 srednjih (45 mm) in 6 majhnih (20 mm) figuric Lola, 6 tulcev, 6 čaš in 6 polnih tulcev. Skupaj 36 kosov v 6 osnovnih Grapat barvah.
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • Izdelano v Španiji.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.