Plan Toys: Bobnar (vlečna igrača)

60,00

Oglejte si, kako PlanToys Bobnar koraka v taktu bobna, medtem ko ga vlečete. Med gibanjem ustvarja edinstven glasbeni zvok, ki malčke spodbuja k hoji. Takšne vlečne igrače zelo spodbujajo malčke, da še naprej hodijo in raziskujejo svet na lastnih nogah. Izboljšajte ravnotežje, okrepite koordinacijo rok in oči ter opazujte, kako se skozi igro razvijajo grobe motorične sposobnosti! Ta lesen bobnar je najboljši glasbeni sopotnik.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5276
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 12+ mesecev
  • Mere: približno 18,8 x 12,9 x 11,9 cm
  • Material: les kavčukovca in kovina

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…