Plan Toys: Ropotulja Shake & Clap

15,00

PlanToys ropotulja “Shake & Clap” ima preprosto zasnovo, vendar ponuja ogromno možnosti za razvojno igro! Ropotuljica bo skozi igro pritegnila otrokov vid, sluh in otip. V prvih mesecih je odlična za igro, ki jo vodijo starši, da pomaga razviti sledenje oči, saj bodo sledile rustikalnim barvam in zvokom, ko jo otrok nežno stresa. Kasneje pa bodo gladke površine, obrisi in oprijemalni obroč otroku v užitek, ko bo ropotuljo lahko tudi sam prijel. Priključite jo na vašo nosilko, otroški voziček ali srajco s svojo najljubšo sponko za igranje melodije, tudi ko ste na poti. Narejena z organskimi pigmenti in barvili na vodni osnovi za vašo brezskrbnost.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5277
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 6+ mesecev
  • Mere: približno 6 x 4 x cm
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…