Plan Toys: Krožnik z morskimi sadeži

40,00

S tem krožnikom prinesite okus morja v restavracijo svojega mladega kuharja! V kompletu so različni morski sadeži in pripomočki, s katerimi bodo otroci spoznali pomen priprav in dela v kuhinji. Vsebuje 1 ostrigo, 1 kozico z lupino, ki se odlepi, 1 narezano ribo, 2 limoni, 1 nož za ostrige, 1 nož za fileje in 1 krožnik. Kombinirajte ta komplet z drugimi domišljijskimi živili in PlanToyskuhinjsko posodo za doživetje restavracije s petimi zvezdicami!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 3632
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3 leta+
  • Mere (embalaža): 23,01 x 6,69 x 18,8
  • Ta komplet vključuje 1 ostrigo; 1 kozico z lupino, ki se odlepi; 1 ribo, ki jo je mogoče narezati; 2 limoni; 1 nož za ostrige; 1 nož za fileje in 1 krožnik.
  • Material: Planwood – super eko material, izdelan iz trajnostnega odpadnega kavčuka v Plan Toys tovarni.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…