Plan Toys: Naravni set za peskovnik

32,00

Pozabite na plastiko in se na izlet na morje ali na poletno zabavo v peskovniku raje odpravite z inovativnim, naravnim in vzdržljivim Plan Toys setom za igro v pesku. Set vključuje vedro in tri domiselne lopatke različnih oblik: ena ima luknje, skozi katere lahko kaplja voda, vse pa v pesku pustijo odbite odtise ribjih oblik. Set je nepogrešljiv dodatek za dolge ure poletne igre v naravi!

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 5803
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: vrček meri približno 12 x 12 x 8 cm
  • Komplet vsebuje vrček in tri različne oblike lopatk
  • Material: Planwood – super eko material, izdelan iz trajnostnega odpadnega kavčuka v tovarni Plan Toys.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • Planwood je trpežen material, je pa tudi naraven in biorazgradljiv. Prosimo ne puščajte igrač zunaj. Po uporabi jih operite z blago milnico in dobro posušite. Shranjujte jih v suhem prostoru. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali močnih kemikalij, ker jih igrače lahko absorbirajo.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.