Plan Toys: Naravni vrtnarski set

31,00

Vrtnarjenje je čudovt konjiček, ki ga lahko delimo s svojim otrokom. Ponuja priložnosti za zabavno senzorično igro, hkrati pa je to aktivnost, ki nam daje neprecenljive lekcije. Pustite malčku, da koplje po zemlji, poseje semena, opazuje, kako njegov vrt raste in na koncu celo nabere čisto svojo zelenjavo.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 8622
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 2 leti+
  • Mere: lonček meri približno 9,9 x 9,9 x 7,9 cm
  • Komplet vsebuje cvetlični lonček, zalivalnik, lopatko in grabljice.
  • Material: Planwood – super eko material, izdelan iz trajnostnega odpadnega kavčuka v tovarni Plan Toys.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • Planwood je trpežen material, je pa tudi naraven in biorazgradljiv. Prosimo ne puščajte igrač zunaj. Po uporabi jih operite z blago milnico in dobro posušite. Shranjujte jih v suhem prostoru. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali močnih kemikalij, ker jih igrače lahko absorbirajo.

  Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

  O proizvajalcu PlanToys:

  Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…