SKUPINA METULJČKI (ZA OTROKE MED 1-6 LETOM)

6,00 - 15,00

Uživamo ob organiziranju aktivnosti in tečajev, ampak kar najbolj cenimo, pa je nestrukturirana, otroška prosta igra! Zato smo spremenili Gnezdo v OPEN PLAY STUDIO na nekatere ponedeljke v mesecu. Tebe in tvojega malčka vabimo k raziskovanju in k skupni igri v pripravljenem okolju z barvitimi odprtimi naravnimi igračami in razvojno primernimi materiali. Z namenom druženja z družinskimi prijatelji, preizkušanjem nekaterih naših igrač, s preživljanjem vrednega časa v prijetnem in udobnem kraju, ali pa tudi če imaš vprašanja za naše profesionalne organizatorje glede igre ali otroškega razvoja – naša vrata so ti odprta! Kot angleško-govoreča priseljena mamica, se Noemi trudi ustvarjati sprejemajoče okolje, kjer se lokalne in mednarodne družine počutijo dobrodošle in se lahko med seboj povežejo skozi igro!

V naši SKUPINI METULJČKOV ponujamo enkrat na mesec popoldanska igriva srečanja za malčke in starejše otroke (za 1-5 let). V jesenskem in zimskem času se veselimo srečanja s tabo ob naslednjih terminih:

  • 9. oktober, 16:00
  • 20. november, 16:00
  • 18. december, 16:00

Za več informacij o dogodku, vključno z nadaljnjimi informacijami, lokacijami ali politiko odpovedi, prosimo preverite našo stran dogodkov.

 

Category: SKU: N/A