Barion Pixel

Noemi je navdušena, da vas spozna vsak ponedeljek v živo in se z vami igra v Ljubljani, v Družinskem centru Gnezdo.

Na IGRIVE PONEDELJKE ponujamo raznolika odprta igriva srečanja, playdate, delavnice in individualna svetovanja ter mentorirane sestanke. Naše prihajajoče dogodke lahko najdete spodaj, kot tudi redne tedenske priložnosti za obisk in prosto igro ter da spoznate druge družinice v Šiški z majhnimi otroci v prijetnem okolju Gnezda.

Kot angleško govoreča priseljena mamica si Noemi prizadeva ustvariti sprejemajoče okolje, v katerem se lokalne in mednarodne družine počutijo dobrodošle in se lahko med seboj povežejo skozi igro!


MOJ PRVI BRALNI KLUB Z ANO KOMPARA


IGRIVE SKUPINE ZA DOJENČKE IN STAREJŠE OTROKE


DELAVNICA PROCESNE UMETNOSTI ZA OTROKE


REZERVIRAJ GNEZDO ZA SVOJ ZASEBNI PLAYDATE


ZASEBNI PLAYDATE Z INDIVIDUALNIM MENTORIRANJEM (V ANGLEŠČINI)

O NOEMI

Noemi je mama, igriva mentorica in izobraževalka, kot tudi so-ustanoviteljica slovenske mednarodne spletne trgovine Malih nog naokrog. Poleg vsega pa: je še strastna zagovornica čarobnega otroštva! Rada ima odprto igro ter umetnost za kateri trdno verjame, da sta skrivni ključni sestavini ustvarjalne in uspešne prihodnosti – ne le za posameznega otroka, ampak tudi za svet kot celoto.

Noemi ponuja individualna svetovanja, kot tudi različne dogodke, ki pomagajo staršem prepoznati moč igre ter podpreti razvoj svojega otroka. Priskrbi lahko vodnik po različnih razvojnih stopnjah, z ustvarjanjem podpornega okolja in z izbiro razvojno primernih materialov in aktivnosti…in ja, lahko vam pomaga, kako se več igrati s svojimi igračami (najpogostejša vprašanja, ki jih prejme!)

O GNEZDU

Gnezdo je družinski center v osrčju Šiške v Ljubljani, ki ga je oživela Montessori in Pikler pedagoginja Mojca Košič. Ponuja različne aktivnosti za starše z majhnimi otroki, ki se zanimajo za naravno otroštvo in otroški razvoj, alternativne pedagogike in zavestno ter prijazno starševstvo.

Za več informacij in usmeritve, prosim…


SEZONA JESEN / ZIMA:

MALE GOSENICE (SKUPINA ZA DOJENČKE)
18. september
16. oktober
13. november
11. december

METULJČKI:
9. oktober
20. november
18. december

Uživamo ob organiziranju aktivnosti in tečajev, ampak kar najbolj cenimo, pa je nestrukturirana, otroška prosta igra! Zato smo spremenili Gnezdo v OPEN PLAY STUDIO na nekatere ponedeljke v mesecu. Tebe in tvojega malčka vabimo k raziskovanju in k skupni igri v pripravljenem okolju z barvitimi odprtimi naravnimi igračami in razvojno primernimi materiali. Z namenom druženja z družinskimi prijatelji, preizkušanjem nekaterih naših igrač, s preživljanjem vrednega časa v prijetnem in udobnem kraju, ali pa tudi če imaš vprašanja za naše profesionalne organizatorje glede igre ali otroškega razvoja – naša vrata so ti odprta!

Ponujamo jutranje igrive skupine za dojenčke (MALE GOSENICE za 0-12 mesecev) in popoldanska srečanja za starejše otroke (SKUPINA METULJČKI: 1-6 let) enkrat na mesec. Prijaviš se lahko na individualna srečanja ali pa se nam pridružiš kar s sezonsko vstopnico za vse dogodke!

Kot angleško-govoreča mamica, se Noemi trudi ustvarjati sprejemajoče okolje, kjer se lokalne in mednarodne družine počutijo dobrodošle in se lahko med seboj povežejo

VREDNOST VSTOPNINE:

♡  6€ / 1 odrasel + 1 otrok
♡  ali sezonska vstopnica za več priložnosti, dostopna po bolj ugodni ceni

Vstopnina vključuje:

♡ Čaj, kavo in osvežitve med dogodkom.
♡ Skrbno pripravljeno igralno okolje s strani strokovnjakov, polno vrhunskih, visokokakovostnih naravnih igrač za spodbujanje ustvarjalne igre.
♡ Priložnost za druženje v prijetnem in udobnem okolju (brez skrbi za pospravljanje!) s svojo mamo in prijatelji. Ali le kot priložnost za nove prijatelje in druženje. Obstaja tudi možnost za rezervacijo Playstudio prostora le zase ali zasebno skupino – preberi si več o tej možnosti pod soloPLAYDATE+.
♡ Možnost pogovora ali nasveta s strani strokovnega gosta, glede igre in razvoja, pripravljanja domačega okolja za igro in izbire pravih igrač za svojega otroka.
♡ 15% popust ob naslednjem nakupu v spletni trgovini Malih nog naokrog.

Za možnost mirnega okolja in obsežne možnosti uporabe igrač je vstop mogoč le za 5-6 družin (1 odrasel + 1 otrok). Obvezno predplačilo.

Svoje mesto lahko rezerviraš tako, da klikneš na gumbek »REZERVIRAJ SVOJE MESTO,« ki te bo odpeljal na spletno trgovino, kjer lahko dodaš dogodek v svojo košarico ter oddaš naročilo, kot pri katerem koli drugem nakupu. Naš sistem v tem primeru ne bo zaračunal stroškov pošiljanja. Ob prihodu lahko pokažeš svojo potrditveno e-pošto (in dokazilo o plačilu) ali nam samo sporočiš svoje ime.

Vsi dogodki se odvijajo v Družinskem centru Gnezdo (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana-Šiška) Z udeležbo na dogodku sprejemate hišna pravila Gnezda.

Politika odpovedi: Vemo, da je življenje z otroki včasih nepredvidljivo. Zaradi tega ponujamo vračilo kupnine v obliki bona trgovine, da ni vrednost v celoti izgubljena! Bon lahko izkoristite za prihodnji Playdate ali pa v naši spletni trgovini kupiš čudovite igrače in materiale za tvoj dom – prav tiste, ki jih ponujamo na Playdate srečanjih!

♡Gnezdo je enostavno dostopno tudi z vozički, ki se jih lahko pusti pred vhodom, pod zaščiteno streho. V primeru, da se ne počutite varno puščati vozička zunaj, pa priporočamo, da ga pustite v svojem avtu. Vse stvari lahko odložite na kljuke in stojala v preddverju, čevlje pa vljudno prosimo, da sezujete. Če niste ljubitelji nogavičk, vas čakajo udobni copatki!

♡Ob prihodu vas povabimo, da si vsi skupaj umijete roke v naši kopalnici. Ta je otroku-prijazna, tako da ponuja tudi možnost menjanja pleničk. Podpiramo tudi dojenje, zato ste dobrodošle, da kadar koli ustrežete potrebam svojega otroka, brez da nas sprašujete ali občutite nelagodnost!

♡Zavedamo se, da smo vsi odgovorni in skrbni drug do drugega, toda vseeno vas moramo prijazno opomniti: poskrbite, da boste vsi zdravi, tako da bomo odnesli domov le lepe spomine. Če ima vaš otrok kakršne koli simptome ali materinski čut pravi, da se eden izmed otrok slabo počuti, ostanite raje doma in se skupaj pocrkljajte! Našlo se bo še veliko priložnosti, da se bomo skupaj spet igrali. Priporočen čas, ko se po bolezni lahko mirno pridružite naši igri, je običajno 24-48 ur brez vročine.

♡Ker lahko nekatere delavnice ali dogodki v Gnezdu vključujejo hrano ali prigrizke, nas v primeru alergij o tem obvestite vnaprej. Z navodili bomo poskušali narediti vse potrebne varnostne ukrepe v skladu z svojimi zmožnostmi ali pa vas obvestili, če tega ne bomo zmogli. Prosimo, da poskrbite, da prigrizki ostanejo v prostoru za prigrizke, da bo igralni prostor ostal čist in vabljiv.

♡Igre in dejavnosti so nenadzorovane, zato pazite na svoje male igrivčke, saj ste med dogodkom odgovorni zanje. Naš prostor in igrače nagovarjajo otroke od 0 do 5 let, dobrodošli pa so od vseh starosti, saj se trudimo pripraviti prostor z mislijo na otroke vseh starosti. Igra med različnimi starostnimi skupinami ima tudi veliko prednosti. To pa tudi pomeni, da odrasle pozivamo, naj nadzorujejo svoje majhne otroke (zaradi varnostnih vprašanj, kot so majhni delci) in večje otroke, ko se igrajo v bližini svojih mlajših prijateljev.

♡Cenimo, če spoštujete igralno okolje in da spodbujate otroke k spoštljivemu in skrbnemu ravnanju, ne le drug z drugim, temveč tudi z materiali in igračami. Poskusite z njimi ravnati z enako ljubeznijo, kot bi to počeli doma. Pomagajte nam, da bodo kompleti popolni, in poskušajte otroke spodbuditi ali jim pomagati, da jih pospravijo, tako da bo vedno dovolj prostora za nadaljevanje igre. V primeru, da opazite poškodovano igračo, jo odstranite iz igre in o tem obvestite gostitelja, da bo Gnezdo obveščeno. Radi bi vas opozorili, da ste odgovorni tudi za morebitno škodo, ki jo povzročite vi ali vaš malček.

♡Dragocenosti ne puščajte brez nadzora – Gnezdo je prijeten kraj s srčno skupnostjo in obiskovalci, zato se trudimo zaklepati vrata, kadar koli je to mogoče, da je vse premoženje varno. Vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za izgubo, poškodbo ali krajo osebnih predmetov, ko ste v Gnezdu. Neprevzete predmete, ki ostanejo v našem prostoru, hranimo en mesec, nato pa jih lahko podarimo naprej.

♡Na svojih dogodkih lahko najamemo fotografske storitve ali pa fotografije posnamemo sami. S sodelovanjem na naših dogodkih nam dovolite uporabo teh fotografij za predstavitev dogodka ali našega dela. Vedno si prizadevamo, da na fotografijah otrok ni popolnoma izpostavljen njihov obraz, nikoli v neprijetnih situacijah. Seveda pa spoštujemo tudi vaše želje – če imate kakršne koli pomisleke ali osebne želje, se lahko obrnete na gostitelja v Gnezdu in vašo prošnjo bomo v celoti upoštevali. Prav tako smo veseli, da s prijatelji ali na družabnih omrežjih delite utrinke ali naš(e) dogodek(e). Poskusite pa biti obzirni tudi do sorodnih družin, če jim deljenje morda ni prijetno. Če ste v dvomih, vedno vprašajte za dovoljenje tudi sami!


SEZONA JESEN / ZIMA: 

2. oktober
6. november
4. december

Se ti zdi, da nisi najbolj ustvarjalen starš? Se trudiš, kako bi umetnost vpeljal v otrokovo življenje? Se ti zdi, da se izgubiš med vsemi popolnimi ročnimi dejavnostmi na Pinterestu in Instagramu? Se sprašuješ, ali je to sploh tisto, kar tvoj otrok resnično potrebuje? Ali morda obstaja boljši način, da sprostiš malega umetnika (in misleca izven okvirjev) v sebi?

Naše delavnice igrART so tu, da razkrijejo skrivnost ustvarjalnosti! In tudi zato, da ohranijo otroke kreativne – kajti, če verjameš ali ne, vsi so rojeni umetniki! Na vsakem srečanju ustvarjamo skupaj na odprt način, osredotočeni smo na zabavne akcije, procese ter različne tehnike. Upamo, da bosta oba odšla, ne le z zabavnim popoldnevom, ampak tudi s spoznanjem, da smo VSI rojeni ustvarjalci!

Trenutne delavnice so namenjene za otrok+starš, ne pa le za otroka. 

Kot angleško-govoreča mamica, se Noemi trudi ustvarjati sprejemajoče okolje, kjer se lokalne in mednarodne družine počutijo dobrodošle in se lahko med seboj povežejo

VREDNOST VSTOPNINE:

10€ / 1 odrasel + 1 otrok
ali sezonska vstopnica za več priložnosti, dostopna po znižani ceni

Čeprav si lahko rezerviraš posamezne termine, pa svetujemo, da rezerviraš svojo sezonsko vstopnico! Zagotavljamo, da je vsaka sezonska delavnica drugačna (in če boš z nami v večih sezonah, obljubimo, da se ne bomo ponavljali!). Tako lahko izkusiš različne zorne kote procesne umetnosti in začneš razumeti dovolj dobro, da lahko prideš tudi do lastnih briljantnih idej in ohraniš ustvarjalnost  v svojem domu! Našim otrokom kot tudi nam samim je lepo videti znane obraze, pripadati majhni skupnosti in skupaj rasti skozi celo sezono!

Vstopnina vključuje:

♡ Dostop do vseh visokokakovostnih materialov in vznemirljivih pripomočkov med delavnico ter vodenje s strani našega “atelierista”.
♡ 15% popust, ki ga lahko izkoristiš ob naslednjem nakupu v naši spletni trgovini Malih nog naokrog.

Da bi lahko zagotovili bogato interakcijo z materiali, je udeležba omejena na 6 družin. Potrebna je predhodna rezervacija.

Svoje mesto si lahko rezervirate s klikom na gumb “REZERVIRAJ SI SVOJE MESTO” in te preusmeri v našo spletno trgovino. Dodaj želeni dogodek v svojo košarico in oddaj naročilo kot običajno – enako kot pri nakupu drugih izdelkov. Seveda pa v tem primeru, naš sistem ne bo zaračunal stroškov dostave. Ob prihodu lahko pokažeš svoj potrditveni mail (in potrdilo o plačilu) ali nam samo sporočiš svoje ime!

Vsi dogodki se odvijajo v Družinskem centru Gnezdo (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana-Šiška) Z udeležbo na dogodku sprejemate hišna pravila Gnezda.

Politika odpovedi: Vemo, da je življenje z otroki včasih lahko nepredvidljivo in da boste morda včasih morali odpovedati svojo umetniško igro. V tem primeru so vstopnice prenosljive – prosimo le, da nam prej pišete na e-mail ali pa nov(i) udeleženec(-i) vstopnico prinese(-jo) s seboj. V primeru, da nihče ne more priti,  lahko ponudimo vračilo 5 evrov v obliki bona trgovine – ampak le v primeru, da nam svojo odpoved sporočite 24 ur pred delavnico. Tako upamo, da se vam ne bo zdelo, da je vrednost v celoti izgubljena! Bon lahko izkoristite za prihodnji playdate ali za nakup čudovitih igrač in materialov za vaš dom v naši spletni trgovini.

♡Gnezdo je enostavno dostopno tudi z vozički, ki se jih lahko pusti pred vhodom, pod zaščiteno streho. V primeru, da se ne počutite varno puščati vozička zunaj, pa priporočamo, da ga pustite v svojem avtu. Vse stvari lahko odložite na kljuke in stojala v preddverju, čevlje pa vljudno prosimo, da sezujete. Če niste ljubitelji nogavičk, vas čakajo udobni copatki!

♡Ob prihodu vas povabimo, da si vsi skupaj umijete roke v naši kopalnici. Ta je otroku-prijazna, tako da ponuja tudi možnost menjanja pleničk. Podpiramo tudi dojenje, zato ste dobrodošle, da kadar koli ustrežete potrebam svojega otroka, brez da nas sprašujete ali občutite nelagodnost!

♡Zavedamo se, da smo vsi odgovorni in skrbni drug do drugega, toda vseeno vas moramo prijazno opomniti: poskrbite, da boste vsi zdravi, tako da bomo odnesli domov le lepe spomine. Če ima vaš otrok kakršne koli simptome ali materinski čut pravi, da se eden izmed otrok slabo počuti, ostanite raje doma in se skupaj pocrkljajte! Našlo se bo še veliko priložnosti, da se bomo skupaj spet igrali. Priporočen čas, ko se po bolezni lahko mirno pridružite naši igri, je običajno 24-48 ur brez vročine.

♡Ker lahko nekatere delavnice ali dogodki v Gnezdu vključujejo hrano ali prigrizke, nas v primeru alergij o tem obvestite vnaprej. Z navodili bomo poskušali narediti vse potrebne varnostne ukrepe v skladu z svojimi zmožnostmi ali pa vas obvestili, če tega ne bomo zmogli. Prosimo, da poskrbite, da prigrizki ostanejo v prostoru za prigrizke, da bo igralni prostor ostal čist in vabljiv.

♡Igre in dejavnosti so nenadzorovane, zato pazite na svoje male igrivčke, saj ste med dogodkom odgovorni zanje. Naš prostor in igrače nagovarjajo otroke od 0 do 5 let, dobrodošli pa so od vseh starosti, saj se trudimo pripraviti prostor z mislijo na otroke vseh starosti. Igra med različnimi starostnimi skupinami ima tudi veliko prednosti. To pa tudi pomeni, da odrasle pozivamo, naj nadzorujejo svoje majhne otroke (zaradi varnostnih vprašanj, kot so majhni delci) in večje otroke, ko se igrajo v bližini svojih mlajših prijateljev.

♡Cenimo, če spoštujete igralno okolje in da spodbujate otroke k spoštljivemu in skrbnemu ravnanju, ne le drug z drugim, temveč tudi z materiali in igračami. Poskusite z njimi ravnati z enako ljubeznijo, kot bi to počeli doma. Pomagajte nam, da bodo kompleti popolni, in poskušajte otroke spodbuditi ali jim pomagati, da jih pospravijo, tako da bo vedno dovolj prostora za nadaljevanje igre. V primeru, da opazite poškodovano igračo, jo odstranite iz igre in o tem obvestite gostitelja, da bo Gnezdo obveščeno. Radi bi vas opozorili, da ste odgovorni tudi za morebitno škodo, ki jo povzročite vi ali vaš malček.

♡Dragocenosti ne puščajte brez nadzora – Gnezdo je prijeten kraj s srčno skupnostjo in obiskovalci, zato se trudimo zaklepati vrata, kadar koli je to mogoče, da je vse premoženje varno. Vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za izgubo, poškodbo ali krajo osebnih predmetov, ko ste v Gnezdu. Neprevzete predmete, ki ostanejo v našem prostoru, hranimo en mesec, nato pa jih lahko podarimo naprej.

♡Na svojih dogodkih lahko najamemo fotografske storitve ali pa fotografije posnamemo sami. S sodelovanjem na naših dogodkih nam dovolite uporabo teh fotografij za predstavitev dogodka ali našega dela. Vedno si prizadevamo, da na fotografijah otrok ni popolnoma izpostavljen njihov obraz, nikoli v neprijetnih situacijah. Seveda pa spoštujemo tudi vaše želje – če imate kakršne koli pomisleke ali osebne želje, se lahko obrnete na gostitelja v Gnezdu in vašo prošnjo bomo v celoti upoštevali. Prav tako smo veseli, da s prijatelji ali na družabnih omrežjih delite utrinke ali naš(e) dogodek(e). Poskusite pa biti obzirni tudi do sorodnih družin, če jim deljenje morda ni prijetno. Če ste v dvomih, vedno vprašajte za dovoljenje tudi sami!

Za igrART delavnice veljajo tudi nadaljnja varnostna pravila in izjava o sprejetju odgovornosti, s katerimi so udeleženci obveščeni pred in na delavnici.

Si želiš imeti Gnezdo za nekaj časa le zase, skupaj s čudovito pripravljenim okoljem in široko izbiro razvojno primernih igrač? Brez skrbi, pomislili smo tudi na to!

Sedaj imaš možnost za zasebno srečanje, ki ti omogoča organizirati neuradna druženja s svojimi prijateljicami mamicami ter otroci. Na ta način, se lahko družiš brez misli na pospravljanje svojega doma ali pranjem perila (verjemi nam, tudi mi smo dali to skozi!). Poskrbeli bomo za prijetno okolje, kjer se boste skupaj lahko podružili, igrali in uživali v toplih ali osvežilnih pijačah.

Kot angleško-govoreča priseljena mamica, se Noemi trudi ustvarjati sprejemajoče okolje, kjer se lokalne in mednarodne družine počutijo dobrodošle in se lahko med seboj povežejo.

Vstopnina za 2-urno srečanje je 35 €. Vsaka skupina lahko sestavlja 5-6 otrok, ki jih spremlja 5-6 odraslih.

Vstopnina vključuje:

♡ Čaj, kavo in osvežitve med dogodkom.
♡ Skrbno pripravljeno igralno okolje s strani strokovnjakov, polno vrhunskih, visokokakovostnih naravnih igrač za spodbujanje ustvarjalne igre.
♡ Priložnost za druženje v prijetnem in udobnem okolju (brez skrbi za pospravljanje) s svojo mamo in prijatelji.
♡ Možnost pogovora ali nasveta s strani strokovnega angleško govorečega gosta, glede igre in razvoja, pripravljanja domačega okolja za igro in izbire pravih igrač za svojega otroka.
♡ 15% popust ob naslednjem nakupu v spletni trgovini Malih nog naokrog.

Svoje mesto lahko rezerviraš tako, da klikneš na gumbek »REZERVIRAJ SVOJE MESTO,« ki te bo odpeljal na spletno trgovino, kjer lahko dodaš dogodek v svojo košarico ter oddaš naročilo, kot pri katerem koli drugem nakupu. Naš sistem v tem primeru ne bo zaračunal stroškov pošiljanja. Ob prihodu lahko pokažeš svojo potrditveno e-pošto (in dokazilo o plačilu) ali nam samo sporočiš svoje ime.

Vsi dogodki se odvijajo v Družinskem centru Gnezdo (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana-Šiška) Z udeležbo na dogodku sprejemate hišna pravila Gnezda.

Politika odpovedi: Zasebna skupinska srečanja žal ne morejo biti odpovedana po nakupu. Hvala vnaprej za razumevanje!

♡Gnezdo je enostavno dostopno tudi z vozički, ki se jih lahko pusti pred vhodom, pod zaščiteno streho. V primeru, da se ne počutite varno puščati vozička zunaj, pa priporočamo, da ga pustite v svojem avtu. Vse stvari lahko odložite na kljuke in stojala v preddverju, čevlje pa vljudno prosimo, da sezujete. Če niste ljubitelji nogavičk, vas čakajo udobni copatki!

♡Ob prihodu vas povabimo, da si vsi skupaj umijete roke v naši kopalnici. Ta je otroku-prijazna, tako da ponuja tudi možnost menjanja pleničk. Podpiramo tudi dojenje, zato ste dobrodošle, da kadar koli ustrežete potrebam svojega otroka, brez da nas sprašujete ali občutite nelagodnost!

♡Zavedamo se, da smo vsi odgovorni in skrbni drug do drugega, toda vseeno vas moramo prijazno opomniti: poskrbite, da boste vsi zdravi, tako da bomo odnesli domov le lepe spomine. Če ima vaš otrok kakršne koli simptome ali materinski čut pravi, da se eden izmed otrok slabo počuti, ostanite raje doma in se skupaj pocrkljajte! Našlo se bo še veliko priložnosti, da se bomo skupaj spet igrali. Priporočen čas, ko se po bolezni lahko mirno pridružite naši igri, je običajno 24-48 ur brez vročine.

♡Ker lahko nekatere delavnice ali dogodki v Gnezdu vključujejo hrano ali prigrizke, nas v primeru alergij o tem obvestite vnaprej. Z navodili bomo poskušali narediti vse potrebne varnostne ukrepe v skladu z svojimi zmožnostmi ali pa vas obvestili, če tega ne bomo zmogli. Prosimo, da poskrbite, da prigrizki ostanejo v prostoru za prigrizke, da bo igralni prostor ostal čist in vabljiv.

♡Igre in dejavnosti so nenadzorovane, zato pazite na svoje male igrivčke, saj ste med dogodkom odgovorni zanje. Naš prostor in igrače nagovarjajo otroke od 0 do 5 let, dobrodošli pa so od vseh starosti, saj se trudimo pripraviti prostor z mislijo na otroke vseh starosti. Igra med različnimi starostnimi skupinami ima tudi veliko prednosti. To pa tudi pomeni, da odrasle pozivamo, naj nadzorujejo svoje majhne otroke (zaradi varnostnih vprašanj, kot so majhni delci) in večje otroke, ko se igrajo v bližini svojih mlajših prijateljev.

♡Cenimo, če spoštujete igralno okolje in da spodbujate otroke k spoštljivemu in skrbnemu ravnanju, ne le drug z drugim, temveč tudi z materiali in igračami. Poskusite z njimi ravnati z enako ljubeznijo, kot bi to počeli doma. Pomagajte nam, da bodo kompleti popolni, in poskušajte otroke spodbuditi ali jim pomagati, da jih pospravijo, tako da bo vedno dovolj prostora za nadaljevanje igre. V primeru, da opazite poškodovano igračo, jo odstranite iz igre in o tem obvestite gostitelja, da bo Gnezdo obveščeno. Radi bi vas opozorili, da ste odgovorni tudi za morebitno škodo, ki jo povzročite vi ali vaš malček.

♡Dragocenosti ne puščajte brez nadzora – Gnezdo je prijeten kraj s srčno skupnostjo in obiskovalci, zato se trudimo zaklepati vrata, kadar koli je to mogoče, da je vse premoženje varno. Vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za izgubo, poškodbo ali krajo osebnih predmetov, ko ste v Gnezdu. Neprevzete predmete, ki ostanejo v našem prostoru, hranimo en mesec, nato pa jih lahko podarimo naprej.

♡Na svojih dogodkih lahko najamemo fotografske storitve ali pa fotografije posnamemo sami. S sodelovanjem na naših dogodkih nam dovolite uporabo teh fotografij za predstavitev dogodka ali našega dela. Vedno si prizadevamo, da na fotografijah otrok ni popolnoma izpostavljen njihov obraz, nikoli v neprijetnih situacijah. Seveda pa spoštujemo tudi vaše želje – če imate kakršne koli pomisleke ali osebne želje, se lahko obrnete na gostitelja v Gnezdu in vašo prošnjo bomo v celoti upoštevali. Prav tako smo veseli, da s prijatelji ali na družabnih omrežjih delite utrinke ali naš(e) dogodek(e). Poskusite pa biti obzirni tudi do sorodnih družin, če jim deljenje morda ni prijetno. Če ste v dvomih, vedno vprašajte za dovoljenje tudi sami!

Si želiš imeti dostop do čudovito pripravljenega okolja v Gnezdu, poleg Noemine pozornosti, izkušenj in znanja? Zopet smo pomislili tudi na to! Lahko nakupiš celoten studio za svoja zasebna srečanja, ki vključuje tudi individualno mentoriranje. Naš soloPLAYDATE+ srečanja so oblikovana z namenom, da ponudijo personalizirano in posebej pripravljeno svetovanje, za kadarkoli ga potrebuješ. Ne glede na to ali nas obiščeš z ali brez svojega malčka – to je popolnoma odvisno od tebe.

Noemi ti lahko pomaga pri:

  • Prepoznavanju otrokovega tipa igre v določenih starostnih obdobjih in, kako najbolje podpreti njegovo razvojno stopnjo.
  • Prepoznavanju materialov in igrač, ki so najbolj koristni za otroka v njegovi trenutni fazi.
  • Spodbujanju samostojne igre že od samega začetka.
  • Ustvarjanju domačega okolja, ki spodbuja samostojno ustvarjalno igro.
  • Predstavitvi Montessori in Waldorf pristopov k igri (in pomoč pri iskanju pravega primera za prihajajoči vrtec).
  • Obravnavi vseh drugih vprašanj ali pomislekov, ki jih morda imaš v povezavi z igro!

Kot mednarodna, angleško govoreča strokovnjakinja, je Noemi trenutno dosegljiva za mentoriranje v angleškem jeziku. Če nisi iz Slovenije, ali pa ti ni do premikanja na lokacijo so dostopne tudi individualne spletne konzultacije.

Da bi lahko zagotovila celovito in personalizirano svetovanje, bo Noemi cenila čim več vnaprej posredovanih informacij, vključno z morebitnimi vprašanji. Ko rezerviraš termin, v »komentarjih« navedi osnovne podatke, kot je starost tvojega otroka in izzivi, s katerimi se skupaj trenutno srečujete. Če bo potrebno, ti bo Noemi morda poslala tudi nekaj vprašanj pred sestankom, da dodatno prilagodite posvetovanje.

Nakup za 90-minutno igro in svetovanje, ki vključuje še pripravo pred sestankom in osnutek srečanja, če je ta potreben, je 35 €.

Vstopnina vključuje:

♡ Dostop do dolgoletnega strokovnega znanja in izkušenj s strani usposobljene mentorice, ki bo svetovala glede razvoja igre, pripravi prijaznega domačega okolja in izbire ustreznih igrač za tvojega otroka.
♡ Čaj, kavo in osvežitve med dogodkom.
♡ Če nas obiščeš s svojim otrokom, pa še skrbno pripravljeno igralno okolje s strani strokovnjakov, polno vrhunskih, visokokakovostnih naravnih igrač za spodbujanje ustvarjalne igre.
Po srečanju prejmeš 25€ darilni bon za nakupe v spletni trgovini Malih nog naokrog, ki ti bo pripomogla k pripravi igralnega okolja.

Svoje mesto lahko rezerviraš tako, da klikneš na gumbek »REZERVIRAJ SVOJE MESTO,« ki te bo odpeljal na spletno trgovino, kjer lahko dodaš dogodek v svojo košarico ter oddaš naročilo, kot pri katerem koli drugem nakupu. Ne pozabi posredovati osnovnih informacij o svojem otroku in kakršnih koli vprašanjih, ki jih imaš za srečanje, da ti bodo v pomoč pri pripravi.

Vsi dogodki se odvijajo v Družinskem centru Gnezdo (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana-Šiška) Z udeležbo na dogodku sprejemate hišna pravila Gnezda.

Politika odpovedi: Vemo, da je življenje z otroki včasih nepredvidljivo. Zaradi tega ponujamo vračilo kupnine v obliki bona trgovine, da ni vrednost v celoti izgubljena! Bon lahko izkoristite za prihodnji Playdate ali pa v naši spletni trgovini kupiš čudovite igrače in materiale za tvoj dom – prav tiste, ki jih ponujamo na Playdate srečanjih!

♡Gnezdo je enostavno dostopno tudi z vozički, ki se jih lahko pusti pred vhodom, pod zaščiteno streho. V primeru, da se ne počutite varno puščati vozička zunaj, pa priporočamo, da ga pustite v svojem avtu. Vse stvari lahko odložite na kljuke in stojala v preddverju, čevlje pa vljudno prosimo, da sezujete. Če niste ljubitelji nogavičk, vas čakajo udobni copatki!

♡Ob prihodu vas povabimo, da si vsi skupaj umijete roke v naši kopalnici. Ta je otroku-prijazna, tako da ponuja tudi možnost menjanja pleničk. Podpiramo tudi dojenje, zato ste dobrodošle, da kadar koli ustrežete potrebam svojega otroka, brez da nas sprašujete ali občutite nelagodnost!

♡Zavedamo se, da smo vsi odgovorni in skrbni drug do drugega, toda vseeno vas moramo prijazno opomniti: poskrbite, da boste vsi zdravi, tako da bomo odnesli domov le lepe spomine. Če ima vaš otrok kakršne koli simptome ali materinski čut pravi, da se eden izmed otrok slabo počuti, ostanite raje doma in se skupaj pocrkljajte! Našlo se bo še veliko priložnosti, da se bomo skupaj spet igrali. Priporočen čas, ko se po bolezni lahko mirno pridružite naši igri, je običajno 24-48 ur brez vročine.

♡Ker lahko nekatere delavnice ali dogodki v Gnezdu vključujejo hrano ali prigrizke, nas v primeru alergij o tem obvestite vnaprej. Z navodili bomo poskušali narediti vse potrebne varnostne ukrepe v skladu z svojimi zmožnostmi ali pa vas obvestili, če tega ne bomo zmogli. Prosimo, da poskrbite, da prigrizki ostanejo v prostoru za prigrizke, da bo igralni prostor ostal čist in vabljiv.

♡Igre in dejavnosti so nenadzorovane, zato pazite na svoje male igrivčke, saj ste med dogodkom odgovorni zanje. Naš prostor in igrače nagovarjajo otroke od 0 do 5 let, dobrodošli pa so od vseh starosti, saj se trudimo pripraviti prostor z mislijo na otroke vseh starosti. Igra med različnimi starostnimi skupinami ima tudi veliko prednosti. To pa tudi pomeni, da odrasle pozivamo, naj nadzorujejo svoje majhne otroke (zaradi varnostnih vprašanj, kot so majhni delci) in večje otroke, ko se igrajo v bližini svojih mlajših prijateljev.

♡Cenimo, če spoštujete igralno okolje in da spodbujate otroke k spoštljivemu in skrbnemu ravnanju, ne le drug z drugim, temveč tudi z materiali in igračami. Poskusite z njimi ravnati z enako ljubeznijo, kot bi to počeli doma. Pomagajte nam, da bodo kompleti popolni, in poskušajte otroke spodbuditi ali jim pomagati, da jih pospravijo, tako da bo vedno dovolj prostora za nadaljevanje igre. V primeru, da opazite poškodovano igračo, jo odstranite iz igre in o tem obvestite gostitelja, da bo Gnezdo obveščeno. Radi bi vas opozorili, da ste odgovorni tudi za morebitno škodo, ki jo povzročite vi ali vaš malček.

♡Dragocenosti ne puščajte brez nadzora – Gnezdo je prijeten kraj s srčno skupnostjo in obiskovalci, zato se trudimo zaklepati vrata, kadar koli je to mogoče, da je vse premoženje varno. Vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za izgubo, poškodbo ali krajo osebnih predmetov, ko ste v Gnezdu. Neprevzete predmete, ki ostanejo v našem prostoru, hranimo en mesec, nato pa jih lahko podarimo naprej.

♡Na svojih dogodkih lahko najamemo fotografske storitve ali pa fotografije posnamemo sami. S sodelovanjem na naših dogodkih nam dovolite uporabo teh fotografij za predstavitev dogodka ali našega dela. Vedno si prizadevamo, da na fotografijah otrok ni popolnoma izpostavljen njihov obraz, nikoli v neprijetnih situacijah. Seveda pa spoštujemo tudi vaše želje – če imate kakršne koli pomisleke ali osebne želje, se lahko obrnete na gostitelja v Gnezdu in vašo prošnjo bomo v celoti upoštevali. Prav tako smo veseli, da s prijatelji ali na družabnih omrežjih delite utrinke ali naš(e) dogodek(e). Poskusite pa biti obzirni tudi do sorodnih družin, če jim deljenje morda ni prijetno. Če ste v dvomih, vedno vprašajte za dovoljenje tudi sami!

O GNEZDU

Gnezdo je družinski center v osrčju Šiške v Ljubljani, ki ga je oživela Montessori in Pikler pedagoginja Mojca Košič. Ponuja različne aktivnosti za starše z majhnimi otroki, ki se zanimajo za naravno otroštvo in otroški razvoj, alternativne pedagogike in zavestno ter prijazno starševstvo.

Poleg tega, Gnezdo ponuja različne možnosti dogodkov za mamice ali mlade ženske.

KJE NAJDEŠ GNEZDO?
Naslov: 
Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana

Center se nahaja med dvema stavbama, tik ob Pedosani. V okolici je na voljo veliko parkirnih mest (še posebej, če prihajate z zadnje strani), lahko pa svoj avto pustite tudi v Aleja nakupovalnem središču, ki je v bližini centra.