To je verjetno najpogostejše vprašanje, ki ga prejmemo. In čisto odkrito, razumemo! Tudi sami imamo radi veliko popusta! In čeprav imajo naši izdelki poštene in trajnostne cene (zato ne izvajamo zvijač, da bi vam lahko ponudili stalne velike popuste), vseeno radi ponudimo nekaj dobrot, kadar je to le mogoče – še posebej našim najbolj zvestim strankam!

Ne glede na to, ali se vračate k nam, ali ste tukaj prvič, smo za vas zbrali vse možnosti, kjer vam lahko ponudimo malce prihranka.

Prijavi se na naše novičke in presenetili te bomo s 5 % popustom na tvoj prvi nakup – in brez potrebe je poudarjati, da bodo v prihodnosti tudi bolj ekskluzivne ponudbe!

Vračaj se k nam in oddaj svoje naročilo kot registrirana stranka – samodejno ti bomo podarili svetleče čarobne kovance zvestobe, ki jih boš lahko uporabila pri naslednjem igrivem nakupu!

Našim najbolj zvestim strankam, ki se z nami igrajo že dlje časa, se trudimo podariti še več, zato enkrat mesečno organiziramo virtualni nakupovalni večer z neverjetnim 10 % VIP popustom!

Brez barantanja na našem bazarju! Toda zakaj sploh bi, ko pa lahko najdeš najboljše ponudbe za nekatere sekundarne izdelke – na primer za poškodovano embalažo? Za dostop boš potrebovala geslo: takoseigramo.

Upamo, da boš razumela, da naši sodelavci ne morejo podati informacij po telefonu, e-pošti ali družbenih omrežjih glede trenutnih ali načrtovanih promocij. Prav tako ne morejo razkriti promocijskih kod na posamezne zahteve po telefonu. Kode so vedno pripisane h kampanjam, ki so objavljene na naših družbenih omrežjih, umestitvah izven spleta ali na fizičnih letakih, ki so razdeljeni z naročili ali z drugimi izven-spletnimi akcijami. Naša ekipa preko telefona – čeprav si res želi pomagati – ne more podati informacij o posameznih kodah, poslanih s posameznimi naročili. Vse stranke, ki prejmejo kode, so odgovorne, da jih hranijo ali si kodo, do katere so upravičene, zapomnijo. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za izgubo promocijskih kod ali kakršno koli zlorabo, če je bila razkrita tretjim osebam. Upoštevaj, da poleg posebnih pogojev akcije, ki so zapisani spodaj, za vse promocijske ponudbe veljajo naši splošni pogoji.

AKTUALNE PROMOCIJE

I. POPUST ZA PREDNAROČILA V SKLOPU DOGODKOV

Promocijsko obdobje: od 1. do 9. junija 2022 (polnoč, srednjeevropski čas)
Promocijski kodi: ZELENISEJEM in MINIVRTEC
Opis in posebni pogoji: Obe kodi, uporabljeni pri oddaji naročila (blagajna), nudita 15 % popust na celotno ponudbo (z izjemo izdelkov, ki so že v akciji) v promocijskem obdobju in pri izbiri osebnega prevzema na enem izmed navedenih dogodkov v določenem času.

Naročilo oddano s kodo ZELENI SEJEM lahko prevzamete izključno pri stojnici Malih nog naokrog, na prireditvi Zeleni sejem, 11. junija (sobota) 2022, med 10.00 in 17.00 uro, v parku Škofijskega zavoda Sv. Stanislava v Šentvidu (Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid).

Naročila s kodo MINIVRTEC lahko prevzamete izključno na stojnici Malih nog naokrog, na prireditvi Mini Vrtiljak, 11. junija (sobota) 2022, med 10.00 in 17.00 uro, v Mini vrtcu (Kadilnikova ulica 7, 1000 Ljubljana).

Za uveljavitev popusta je treba vsa naročila plačati vnaprej, plačila morajo prispeti do 10. junija 2022, do 12.00 ure na naš bančni račun. Na voljo samo osebni prevzem. Če predplačniški paketi ne bodo prevzeti v času dogodkov, si pridržujemo pravico do preklica naročil in vračila kupnine. V primeru, da prevzem ni mogoč zaradi odpovedi dogodkov (ali po naši krivdi), bodo paketi dostavljeni na naslov, dogovorjen s stranko, brezplačno znotraj države. Popustov ni mogoče uveljavljati skupaj z drugimi promocijskimi ponudbami in jih ni mogoče uveljavljati, ko je plačilo že opravljeno. Skupaj s ponudbo ni mogoče uporabiti ali zbirati točk zvestobe.

II. PROMOCIJSKI KUPONI ZA IZBRANE ZNAMKE, VKLJUČENI V NAROČILA (10-15%)

Promocijsko obdobje: v teku, do zaključka poteka. Veljavnost je navedena na posameznem fizičnem kuponu.

Opis in posebni pogoji: Občasno – ko ni druge aktivne promocije – v izpolnjena naročila vključimo promocijsko kodo kupona, ki jo lahko uporabiš pri nakupu določenih blagovnih znamk v naši spletni trgovini. Kuponi (ko je aktivnih več kod) se naključno porazdelijo med naročila. Kode so poslane na fizičnem natisnjenem letaku in so vključene v paket. Veljajo samo za artikle, ki so navedeni pod določeno blagovno znamko v naši spletni trgovini. Kode je mogoče uporabiti le enkrat na uporabnika, do datuma veljavnosti, ki je naveden na bonu za spletna naročila – najpogosteje do konca naslednjega meseca. Kode ne veljajo za artikle v akciji, stroške pošiljanja in vse druge promocijske ponudbe, ki veljajo za iste artikle. Druge promocijske ponudbe veljajo samo za druge artikle, kupljene v istem naročilu. Lahko se jih uporablja skupaj s točkami zvestobe.

PRETEKLJE PROMOCIJE

I. AKCIJA ZA ROJSTNI DAN 10% POPUST

Promocijsko obdobje: 31. marec – 7. april (23:59 CET) 2022
Promocijska kodaHAPPYBIRTHDAY
Opis in posebni pogoji: V promocijskem obdobju nudimo 10% popust pri nakupu z uporabo kode kupona, ki jo vneseš v košarico pri zaključku nakupa. Popust velja za vse razpoložljive artikle, ki so na zalogi v trgovini – vključno z izdelki, ki so že po znižani ceni. Popust ne velja za stroške pošiljanja. Promocije ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi promocijskimi ponudbami (razen če je izrecno določeno v tej ponudbi) in je ni mogoče uveljavljati za nazaj, ko je naročilo že opravljeno. Lahko se uporablja skupaj s točkami zvestobe, vendar se pri nakupih, pri katerih je bila koda uporabljena, točke zvestobe ne zbirajo.

II. FACEBOOK IN INSTAGRAM PROMOCIJSKI OGLAS NA IZBRANI BLAGOVNI ZNAMKI

Promocijsko obdobje: 19.– 30. april (23:59 CET) 2022 oziroma do razprodaje zalog.

Promocijska koda: objavljena v promocijskih oglasih na Facebooku in Instagramu o izbranih blagovnih znamkah.

Opis in posebni pogoji: V promocijskem obdobju je mogoče uveljaviti 10% popust na izdelke dveh izbranih blagovnih znamk, navedenih v oglasu, na katerem je objavljena tudi koda popusta. Popust ne velja za artikle v akciji, stroške pošiljanja in promocije ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi promocijskimi ponudbami. Ostale promocijske ponudbe veljajo le za druge artikle, kupljene v istem naročilu. Lahko se uporablja skupaj s točkami zvestobe, vendar se točke zvestobe po nakupu ne zbirajo.

III. PROMOCIJA ZA DAN ZEMLJE

Promocijsko obdobje: 22.– 24. april (23:59 CET) 2022.

Opis in posebni pogoji: V promocijskem obdobju je na spletni strani malihnog.com objavljenih devet (9) različnih kuponov za popust (tako imenovani zemeljski kuponi) v slovenščini in angleščini (enaka kupona sta na enakih straneh, le prevedena). Kuponi in njihove omejitve:

1.PlanToys kuponi za popust:

2.Kuponi z brezplačnim PlanToys darilom:

  • Trije (3) različni kuponi za brezplačno PlanToys darilo (MPC: 10 eur), ki jih lahko ob minimalnem nakupu nad 25 evrov izberete iz razpoložljive dane ponudbe, (vsakega od 3 kuponov lahko uporabijo največ 3 stranke – en kupon lahko uporabijo tri (3) stranke)

3. Kupon s splošnim popustom

  • Kupon za 15% popust na celoten nakup (popust ne velja za stroške pošiljanja) (uporabijo ga lahko največ 3 stranke).

Kodo je potrebno vnesti v temu namenjen prostor v košarici pri zaključku nakupa v promocijskem obdobju, vsi kuponi imajo navedeno omejitev uporabe. Ko so uporabljeni v največjem razpoložljivem številu uporab, jih ni več mogoče uporabljati, o čemer sistem ob vpisu kode jasno obvesti. V vseh primerih so artikli, ki so že v akciji, izključeni tako v smislu popusta kot pri izračunu minimalne nakupne vrednosti (v primeru kuponov z brezplačnim darilom). Vsaka stranka (opredeljena z e-poštnim naslovom in/ali naslovom za dostavo) lahko uporabi le en zemeljski kupon. Kod ni mogoče kombinirati med seboj, kuponov z brezplačnim PlanToys darilom (2) in kupona s splošnim popustom (3) pa ni mogoče kombinirati z nobeno drugo trenutno razpoložljivo promocijo. Pri uporabi kode za popust se točke zvestobe ne zbirajo. Popustov in daril ni mogoče zamenjati za denar (ali drug izdelek). V primeru brezplačnih daril, če je naročilo preklicano ali vrnjeno, je potrebno vrniti tudi darilo. V primeru delnega vračila se darilo obdrži le, če bi kupec zaradi nevrnjenega dela nakupa ostal upravičen do darila.