Barion Pixel

To je verjetno najpogostejše vprašanje, ki ga prejmemo. In čisto odkrito, razumemo! Tudi sami imamo radi veliko popusta! In čeprav imajo naši izdelki poštene in trajnostne cene (zato ne izvajamo zvijač, da bi vam lahko stalno ponujali velike popuste), vseeno radi ponudimo nekaj dobrot, kadar je to le mogoče – še posebej našim najbolj zvestim strankam!

Ne glede na to, ali se vračate k nam ali ste tukaj prvič, smo za vas zbrali vse možnosti, kjer vam lahko ponudimo malce prihranka. Poleg teh ponudb vedno prinašamo sladka presenečenja – preko naših partnerjev, na dogodkih, ali v posebnih ponudbah. Spremljaj nas na naših družbenih kanalih, da jih ne zamudiš!

Prav tako stremimo k odkritosti, zato si lahko spodaj preberete nekaj več o naši cenovni zavezi, ki jo želimo dokazati tudi s cenovnim ujemanjem! Če imate vprašanja o podrobnostih naših zadnjih promocij, se lahko pomaknete navzdol za vse informacije!

Vsako drugo sredo v mesecu imamo Mavrični koledar, na katerem najdeš škratkove kupone. Ponujajo ti sladke popuste in ugodnosti, vendar pozor, le v omejenih količinah za prvih nekaj srečnih kupcev! Poglej, če je ostal še kakšen kuponček ta mesec!

Prijavi se na naše novičke in presenetili te bomo s 5 % popustom na tvoj prvi nakup – in brez potrebe je poudarjati, da bodo v prihodnosti tudi bolj ekskluzivne ponudbe!

Vračaj se k nam in oddaj svoje naročilo kot registrirana stranka – samodejno ti bomo podarili svetleče čarobne kovance zvestobe, ki jih boš lahko uporabila pri naslednjem igrivem nakupu!

Našim najbolj zvestim strankam, ki se z nami igrajo že dlje časa, se trudimo podariti še več, zato enkrat mesečno organiziramo virtualni nakupovalni večer z neverjetnim 10 % VIP popustom!

Brez barantanja v našem bazarju! Ampak zakaj sploh bi, ko pa lahko v nekaj sekundah najdeš najboljše ponudbe – na primer artikle s poškodovano embalažo? Za dostop potrebuješ geslo: takoseigramo.

Tu najdeš zadnje kose igrač, ki jih ne izdelujejo več ali pa takšne, ki jih ne bomo imeli več v ponudbi. Velikokrat so na voljo po znižani ceni. Ne pozabi preveriti tudi naše barvite razprodaje oblačil, kjer lahko najdeš kar nekaj odličnih ponudb!

Tesno sodelujemo tudi z ustanovami, ki se ukvarjajo z otroci ali osebami s posebnimi potrebami. Za vrtce, knjižnice, zdravstvene ustanove ali specialiste nudimo posebne partnerske ponudbe in popuste za ustanove.

Da bi tvojemu dojenčku ponudili najboljši mogoč začetek, ti želimo pomagati pri izbiri igrač in materialov, z mislijo na otrokov razvoj. Z veseljem delimo svoje izkušnje ter znanje, nudimo pa tudi poseben popust za vse novorojenčke do dopolnjenega prvega leta!

Poleg teh ponudb, vedno prinašamo sladka presenečenja- preko naših partnerjev, na dogodkih ali v posebnih ponudbah. Spremljaj nas na naših socialnih kanalih, da jih ne zamudiš!

Vedno smo se trudili biti odkriti in iskreni glede preteklih cen in promocij in prizadevamo si, da bi bilo tako tudi v prihodnosti! Popolnoma vas spoštujemo, zato nismo nikdar poskušali manipulirati naših cen, z namenom, da bi vam lahko ponudili navidezno večji popust. Prav tako se trudimo držati nizke cene in delovati s trajnostnimi in etičnimi maržami. Za večjo cenovno preglednost, v skladu z novimi predpisi o Varstvu pravic strank, smo uredili sistem tako, da vam samodejno prikaže najnižjo ceno od 30 dni, pred popustom. Na ta način lahko točno vidite s čim primerjate znižane cene. V našem Outlet-u, Bazarju ali promociji z oblačili, ki jih najdete na naši spletni strani, so prodajne cene označene glede na prvotno priporočeno maloprodajno ceno (MPC).

Včasih se zgodi, da je naša cena ali cena drugega prodajalca za isti artikel nekoliko drugačna, saj se cene materialov ter proizvajalcev spreminjajo nekoliko hitreje, kot navadno – včasih celo iz meseca v mesec. Torej, če opazite nekje drugje nižjo ceno, to še ne pomeni nič slabega. Da vam pokažemo naše čiste namene, vam z veseljem ponujamo Ujemanje cen, v primeru, če najdete nekje drugje enak artikel, ki bi ga raje kupili pri nas. Ob tem se držimo le nekaj preprostih kriterijev:

  • Trgovina mora biti uradna spletna trgovina, locirana in delujoča v Sloveniji.
  • Artikel mora biti identičen in mora biti na zalogi pri drugemu prodajalcu – dostopen za spletno naročanje in dostavo v času, ki ga tudi sami ponujamo.
  • Tudi pri nas mora biti artikel na zalogi.
  • Ponujena cena pri drugem prodajalcu mora biti vidna na njihovi spletni strani in dostopna vsem strankam. Ne veljajo osebne kode popusta (iz programa zvestobe ali osebnega kupončka).
  • Stroški dostave prodajalca ne smejo biti višje, sicer se razlika v vrednosti cene dostave lahko upošteva in odšteje.
  • Za izdelke, ki se ujemajo s ceno, ni mogoče uveljavljati dodatnih popustov ali točk zvestobe.

IZPOLNITE OBRAZEC…

…in potem, ko ga bomo preverili in odobrili, vam bomo poslali kuponček s cenovno razliko, ki ga lahko uporabite v roku treh dni. Vsaka stranka lahko zaprosi za cenovno ujemanje za enak artikel le enkrat!

Ime(Required)

Upamo, da boste razumeli, da naši sodelavci ne morejo podati informacij po telefonu, e-pošti ali družbenih omrežjih glede trenutnih ali načrtovanih promocij. Prav tako ne morejo razkriti promocijskih kod na posamezne zahteve po telefonu. Kode so vedno pripisane h kampanjam, ki so objavljene na naših družbenih omrežjih, umestitvah izven spleta ali na fizičnih letakih, ki so razdeljeni z naročili ali z drugimi izven-spletnimi akcijami. Naša ekipa preko telefona – čeprav si res želi pomagati – ne more podati informacij o posameznih kodah, poslanih s posameznimi naročili. Vse stranke, ki prejmejo kode, so odgovorne, da jih hranijo ali si kodo, do katere so upravičene, zapomnijo. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za izgubo promocijskih kod ali kakršno koli zlorabo, če je bila razkrita tretjim osebam. Upoštevajte, da poleg posebnih pogojev akcije, ki so zapisani spodaj, za vse promocijske ponudbe veljajo naši splošni pogoji poslovanja.

AKTUALNE PROMOCIJE

PRETEKLE PROMOCIJE V ZADNJIH 60 DNEVIH

I. PROMOCIJSKI KUPONI ZA IZBRANE ZNAMKE, VKLJUČENI V NAROČILA (10-15%)

Promocijsko obdobje: v teku, do zaključka poteka. Veljavnost je navedena na posameznem fizičnem kuponu.
Opis in posebni pogoji: Občasno – ko ni druge aktivne promocije – v izpolnjena naročila vključimo promocijsko kodo kupona, ki jo lahko uporabiš pri nakupu določenih blagovnih znamk v naši spletni trgovini. Kuponi (ko je aktivnih več kod) se naključno porazdelijo med naročila. Kode so poslane na fizičnem natisnjenem letaku in so vključene v paket. Veljajo samo za artikle, ki so navedeni pod določeno blagovno znamko v naši spletni trgovini. Kode je mogoče uporabiti le enkrat na uporabnika, do datuma veljavnosti, ki je naveden na bonu za spletna naročila – najpogosteje do konca naslednjega meseca. Kode ne veljajo za artikle v akciji, stroške pošiljanja in vse druge promocijske ponudbe, ki veljajo za iste artikle. Druge promocijske ponudbe veljajo samo za druge artikle, kupljene v istem naročilu. Lahko se jih uporablja skupaj s točkami zvestobe.

II. FACEBOOK PROMOCIJA (15% & BREZPLAČNA DOSTAVA)

Promocijsko obdobje: 23. marec – 3. april (23.59 CET), 2023
Veljavna na izdelke: Plan Toys kategorija
Opis in pogoji: Koda je objavljena v spletnem oglasu na Facebooku ter Instagramu v Sloveniji. Kode so veljavne na izbrane izdelke, po polni ceni, ki spadajo pod kategorijo, ki je navedena zgoraj. Minimalna količina 1 izdelka mora biti dodana v nakupovalno košarico, da je kuponček s popustom lahko uporabljen. Kupon mora biti dodan pred oddajo naročila, da se 15% popust avtomatično sešteje. Možnost za brezplačno dostavo se prikaže ob uporabi kode in mora biti ročno dodana s strani stranke. Brezplačna dostava je ponujena le, če je v košarici vsaj eden izmed artiklov iz oglaševane kategorije, če je naslov dostave v Sloveniji ter pri naročilih, ki so predhodno poravnana (ni veljavna pri naročilih s plačilom po povzetju). Koda ne more biti uporabljena za tem, ko je bilo plačilo že sprejeto in vračila niso mogoča. Promocija ne more biti uporabljena z drugimi ponudbami in točke zvestobe niso dodane ob nakupu.

III. ROJSTNODNEVNA PROMOCIJA

Promocijsko obdobje: 3. – 6. april (23.59 CET), 2023
Opis in posebni pogoji: V času promocijskega obdobja bo s kodo HAPPYBIRTHDAY dodan 10% popust na celotno selekcijo v spletni trgovini (vključeno z že znižanimi artikli, izklj. stroški dostave). Kupon mora biti dodan ob oddaji naročila s strani stranke, da se lahko 10% popust doda k naročilu. Koda ne more biti uporabljena za nazaj in ko je plačilo že opravljeno, ni možnosti vračil. Kupon ne more biti uporabljen z drugimi promocijami (izklj. dodatne rojstnodnevne ponudbe, ki so določene spodaj), in točke zvestobe se ne zbirejo ob naročilu.

Dodatni popust/i z novičk: V času promocije je lahko uporabljen še dodaten popust za vse, ki so prijavljeni na naše novičke. Vsako jutro, štiri dni zapored, bo novička razposlana med 7.00 in 10.00 uro zjutraj, s kodo popusta, ki bo ponudila še dodatno 6% znižanje na dve izbrani znamki, za vsak dan posebej, ki sta natančno opredeljeni v posameznem emailu, veljavnemu do 23.59 (CET) posameznega izbranega dne. Za maksimalno vrednost popusta sta lahko obe kodi – HAPPYBIRTHDAY in dnevno razdeljena koda iz emaila -uporabljeni ob oddaji naročila. Med promocijskim obdobjem ne moremo ohranjati ali združevati naročil, ki so oddani ob drugačnih dnevih, pridržujemo si pravico, da jih tretiramo kot individualne. Prosim upoštevajte, da v tem primeru sistem avtomatično izračuna popuste zaporedno (in ne oba popusta na originalno vrednost): v primeru uporabe obeh popustov, bo 10% popust prištet na vrednost, ki je že 6% znižana.