POGOJI AKTUALNIH PROMOCIJ

Prosimo upoštevajte, da poleg spodaj naštetih specifičnih pogojev, za vse promocijske ponudbe veljajo tudi naši splošni pogoji poslovanja.

Pomembno: Naši sodelavci ne morejo posredovati informacij o načrtovanih promocijah po telefonu, e-pošti ali družbenih omrežjih. Prav tako ne morejo razkriti promocijskih kod ob povpraševanju preko telefona. Kode so razkrite v kampanjah, objavljenih na naših družbenih omrežjih, v fizični obliki ali preko letakov, razdeljenih skupaj z naročili ali v okviru drugih kampanj izven spleta. Preko telefona naša ekipa ne more dati informacij o posameznih kodah, poslanih z dotičnimi naročili. Vse stranke, ki prejmejo kode, so same odgovorne, da svoje kode hranijo ali si zapomnijo kodo ponudbe, do katere so upravičene. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za izgubo promocijskih kod ali  kakršno koli zlorabo ob razkritju tretjim osebam.

AKTUALNE PROMOCIJE

I. PROMOCIJKI KUPONI NA PIOSAMEZNO ZNAMKO V NAROČILU (10-15%)

Promocijsko obdobje: veljavno do preklica. Na posameznem kuponu je označeno trajanje veljavnosti.
Opis in posebni pogoji: Ko ne poteka nobena druga promocija, lahko občasno zaključenim naročilom dodamo promocijsko kodo, veljavno ob nakupu določenih znamk v naši trgovini. Kupone naključno razdelimo med naročila. Kodo pošljemo na natisnjenem kuponu, ki ga priložimo paketu, velja pa izključno na izdelke, ki jih na naši spletni strani najdete pod dotično znamko. Stranka lahko vsako kodo uporabi za spletna naročila samo enkrat v času trajanja veljavnosti, ki je navedena na kuponu – najpogosteje do konca naslednjega meseca. Kode ni mogoče uporabiti za že znižane izdelke, stroške dostave in za izdelke v istem naročilu, pri katerih ste že vnovčili drugo promocijsko kodo. Koda je združljiva s kovančki zvestobe. (Oktobra 2021 smo naključno razdelili naslednje kupone: PlanToys, Djeco. Novembra 2021 smo naključno razdelili naslednje kupone: Maxomorra, Maileg, Holztiger.)

PRETEKLE PROMOCIJE

I. PONUDBA MAVRIČNEGA TEDNA (KODA ZA 10% POPUSTA)

Promocijsko obdobje: 22/11/2021 (opolnoči) – 28/11/2021 (opolnoči)
Opis in posebni pogoji: Naročila, oddana v času trajanja promocije, bodo prejela kodo za 10% popusta, ki ga stranka lahko uporabi pri naslednjem nakupu do 31.12.2021 (opolnoči). Kode so poslane na natisnjenem letaku, ki je priložen paketu naročila, drugje jih ne sporočamo. Stranka lahko kodo uporabi samo enkrat z uporabo istega e-naslova, kot je bil uporabljen za prvotni nakup. Kode niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za denar. Veljajo za vse izdelke na spletni strani, razen na že znižane izdelke in stroške dostave. Kode ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi promocijskimi kodami in ob uporabi kode ni mogoče vnovčiti ali pridobiti kovančkov zvestobe. Promocijske kupone prejmejo zgolj fizične osebe, za naročila s strani podjetij ali drugih ustanov promocija ne velja.

II. PONUDBA MAVRIČNEGA TEDNA (KODA ZA 10% POPUSTA NA RAZPRODAJO OBLAČIL)

Promocijsko obdobje: 22/11/2021 (opolnoči) – 28/11/2021 (opolnoči)
Opis in posebni pogoji: S kodo DRESSRAINBOW ali OBLECIMAVRICO lahko na že znižane cene izdelkov v razdelku razprodaja oblačil na naši spletni strani prejmete dodatnih 10% popusta, če v času trajanja ponudbe oddate spletno naročilo. Koda je za enkratno uporabo in je ni mogoče zamenjati za denar. Koda ne velja za oblačila s polno ceno, stroške dostave in je za iste artikle ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi promocijami. Če imate v istem naročilu še druge izdelke, lahko za slednje uporabite druge promocijske kode. Koda je združljiva s kovančki zvestobe.

III. PONUDBA MAVRIČNEGA TEDNA (DARILA ZA PRVIH DESET KUPCEV)

Promocijsko obdobje: 26/11/2021 (00:01-23:59)
Opis in posebni pogoji: Prvih deset posameznih naročil, oddanih v naši spletni trgovini na dan trajanja ponudbe, ki v komentarjih naročila vsebuje zapis »VESEL MAVRIČNI PETEK!«, prejme brezplačno darilo. Vsaka stranka, ki se identificira z e-naslovom in naslovom za dostavo, je upravičena do izključno enega darila, ne glede na to, koliko naročil odda na dan ponudbe. Promocijska darila vključujejo: 1x Mader vrtavka, 2x Kit za okenske zvezdice, 2x Djeco ustvarjalni set, 3x posamezne figurice PlanToys živali, 1x Wooden Story Sporočilne kocke. Za večjo transparentnost bodo tukaj objavljene številke naročil. Teh 10 promocijskih daril je naključno razporejenih.

Darila so prejela naslednja naročila: #34211, #34212, #34214, #34215, #34217, #34219, #34220, #34221, #34222, #34224.

Vsem drugim naročilom z zapisanim sporočilom v komentarjih smo brezplačno dodali Maileg kovniski božični okrasek.