Barion Pixel

To je verjetno najpogostejše vprašanje, ki ga prejmemo. In čisto odkrito, razumemo! Tudi sami imamo radi veliko popusta! In čeprav imajo naši izdelki poštene in trajnostne cene (zato ne izvajamo zvijač, da bi vam lahko ponudili stalne velike popuste), vseeno radi ponudimo nekaj dobrot, kadar je to le mogoče – še posebej našim najbolj zvestim strankam!

Ne glede na to, ali se vračate k nam ali ste tukaj prvič, smo za vas zbrali vse možnosti, kjer vam lahko ponudimo malce prihranka.

Vsako drugo sredo v mesecu imamo Mavrični koledar, na katerem najdeš škratkove kupone. Ponujajo ti sladke popuste in ugodnosti, vendar pozor, le v omejenih količinah za prvih nekaj srečnih kupcev! Poglej, če je ostal še kakšen kuponček ta mesec!

Prijavi se na naše novičke in presenetili te bomo s 5 % popustom na tvoj prvi nakup – in brez potrebe je poudarjati, da bodo v prihodnosti tudi bolj ekskluzivne ponudbe!

Vračaj se k nam in oddaj svoje naročilo kot registrirana stranka – samodejno ti bomo podarili svetleče čarobne kovance zvestobe, ki jih boš lahko uporabila pri naslednjem igrivem nakupu!

Našim najbolj zvestim strankam, ki se z nami igrajo že dlje časa, se trudimo podariti še več, zato enkrat mesečno organiziramo virtualni nakupovalni večer z neverjetnim 10 % VIP popustom!

Brez barantanja v našem bazarju! Ampak zakaj sploh bi, ko pa lahko v nekaj sekundah najdeš najboljše ponudbe – na primer artikle s poškodovano embalažo? Za dostop potrebuješ geslo: takoseigramo.

Tu najdeš zadnje kose igrač, ki jih ne izdelujejo več ali pa takšne, ki jih ne bomo imeli več v ponudbi. Velikokrat so na voljo po znižani ceni. Ne pozabi preveriti tudi naše barvite razprodaje oblačil, kjer lahko najdeš kar nekaj odličnih ponudb!

Tesno sodelujemo tudi z ustanovami, ki se ukvarjajo z otroci ali osebami s posebnimi potrebami. Za vrtce, knjižnice, zdravstvene ustanove ali specialiste nudimo posebne partnerske ponudbe in popuste za ustanove.

Da bi tvojemu dojenčku ponudili najboljši mogoč začetek, ti želimo pomagati pri izbiri igrač in materialov, z mislijo na otrokov razvoj. Z veseljem delimo svoje izkušnje ter znanje, nudimo pa tudi poseben popust za vse novorojenčke do dopolnjenega prvega leta!

Poleg teh ponudb, vedno prinašamo sladka presenečenja- preko naših partnerjev, na dogodkih ali v posebnih ponudbah. Spremljaj nas na naših socialnih kanalih, da jih ne zamudiš!

Upamo, da boš razumela, da naši sodelavci ne morejo podati informacij po telefonu, e-pošti ali družbenih omrežjih glede trenutnih ali načrtovanih promocij. Prav tako ne morejo razkriti promocijskih kod na posamezne zahteve po telefonu. Kode so vedno pripisane h kampanjam, ki so objavljene na naših družbenih omrežjih, umestitvah izven spleta ali na fizičnih letakih, ki so razdeljeni z naročili ali z drugimi izven-spletnimi akcijami. Naša ekipa preko telefona – čeprav si res želi pomagati – ne more podati informacij o posameznih kodah, poslanih s posameznimi naročili. Vse stranke, ki prejmejo kode, so odgovorne, da jih hranijo ali si kodo, do katere so upravičene, zapomnijo. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za izgubo promocijskih kod ali kakršno koli zlorabo, če je bila razkrita tretjim osebam. Upoštevaj, da poleg posebnih pogojev akcije, ki so zapisani spodaj, za vse promocijske ponudbe veljajo naši splošni pogoji.

AKTUALNE PROMOCIJE

I. PROMOCIJSKI KUPONI ZA IZBRANE ZNAMKE, VKLJUČENI V NAROČILA (10-15%)

Promocijsko obdobje: v teku, do zaključka poteka. Veljavnost je navedena na posameznem fizičnem kuponu.

Opis in posebni pogoji: Občasno – ko ni druge aktivne promocije – v izpolnjena naročila vključimo promocijsko kodo kupona, ki jo lahko uporabiš pri nakupu določenih blagovnih znamk v naši spletni trgovini. Kuponi (ko je aktivnih več kod) se naključno porazdelijo med naročila. Kode so poslane na fizičnem natisnjenem letaku in so vključene v paket. Veljajo samo za artikle, ki so navedeni pod določeno blagovno znamko v naši spletni trgovini. Kode je mogoče uporabiti le enkrat na uporabnika, do datuma veljavnosti, ki je naveden na bonu za spletna naročila – najpogosteje do konca naslednjega meseca. Kode ne veljajo za artikle v akciji, stroške pošiljanja in vse druge promocijske ponudbe, ki veljajo za iste artikle. Druge promocijske ponudbe veljajo samo za druge artikle, kupljene v istem naročilu. Lahko se jih uporablja skupaj s točkami zvestobe.

PRETEKLE PROMOCIJE

I. SEJEMSKE PROMOCIJSKE KODE

Promocijsko obdobje: 11. junij – 30. september 2022 (23:59 CET)
Promocijska koda: Promocijske kode so bile razdeljene v fizični obliki na letaku obiskovalcem 3 različnih sejmov (Čarobni dan, Zeleni sejem in Mini vrtiljak) z različnimi kodami.
Opis in posebni pogoji: Vse kode ob oddaji naročila (na blagajni) nudijo 10% popust na celotno ponudbo izdelkov (z izjemo izdelkov, ki so že v akciji in na stroške pošiljanja) ob naročilu v promocijskem obdobju. Promocije ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi promocijskimi kodami in je ni mogoče uveljavljati za nazaj, ko je naročilo že opravljeno. Pri uporabi kode se točke zvestobe ne zbirajo.

II. PROMOCIJSKI KUPON ZA ČLANE FACEBOOK SKUPINE

Promocijsko obdobje: 18.-22. julij 2022 (23:59 CET)
Koda kupona: objavljena v facebook skupini s strankami
Opis in posebni pogoji: Koda za popust se uveljavlja ob zaključku oddaje naročila (blagajna) za naročila nad 50 eur (brez stroškov dostave) in nudi 10% popust na artikle v polni ceni. Kode ne veljajo za artikle v akciji, stroške dostave, prav tako se jih ne da uporabiti skupaj z drugimi promocijskimi kodami. Kode veljajo v promocijskem obdobju ali do razprodaje zalog in jih ni mogoče uporabiti za nazaj (ali jih vrniti), če je bilo plačilo že opravljeno ali prejeto.

III. FACEBOOK IN INSTAGRAM POLETNI PROMOCIJSKI OGLAS

Promocijsko obdobje: 18.–27. julij 2022 (23:59 CET)
Koda kupona: objavljena v ustreznih oglasih
Opis in posebni pogoji: V času promocijskega obdobja lahko uveljavite 10% popust na nakupe v poletnem promocijskem obdobju. Kode ne veljajo za artikle v akciji, stroške dostave in jih ni mogoče uporabiti skupaj s katerokoli drugo promocijsko ponudbo. Ni jih mogoče uporabiti skupaj s točkami zvestobe, ki se ne zbirajo s promocijskimi nakupi. Kode veljajo v promocijskem obdobju ali do razprodaje zalog in jih ni mogoče uporabiti za nazaj (ali povrniti), če je bilo plačilo že opravljeno ali prejeto.