Grapat: Mis & Match

54,30

“Mis & Match” predstavlja čudovito zbirko kock živih barv v leseni škatli za razvrščanje. S svojo preprostostjo in iznajdljivostjo spominja na prve “izobraževalne igrače” Froebela, očeta vrtcev, ki je igrače obravnaval kot “darila” za otroke. Prepričani smo, da bo ta komplet dragoceno darilo, ne glede na to, ali se bo uporabljal za odprto igro ali za strukturirane dejavnosti, kot so ustvarjanje dvo- ali tridimenzionalnih mozaikov, razvrščanje barv in določanje zaporedja! Majhni koščki bodo otroke očarali, hkrati pa bodo spodbujali njihovo fino motoriko ter jim pomagali osvojiti matematične in geometrijske koncepte.

Ta komplet sestavlja več kot 400 majhnih lesenih kock v 36 prelivajočih se barvah mavrice, ki jim je priložena čudovita ročno poslikana lesena škatla za razvrščanje.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 24-257
  • Znamka: Grapat
  • Komplet vsebuje več kot 400 majhnih lesenih kock v 36 prelivajočih se barvah mavrice. Vključuje ročno barvano leseno škatlo za razvrščanje.
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti, in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. 

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…