Grapat: Tvoj dan

20,25

Ta čudovit komplet, ki je zasnovan kot dodatek k letnemu večnemu koledarju, je morda majhen po velikosti, vendar boste z njim ustvarili dragocene trenutke v življenju! Vsak dan, še posebej tisti najbolj pomemben v letu, popestri z neprecenljivimi družinskimi obredi in praznovanji. Kovance lahko uporabite za barvno označevanje letnega koledarja, kar otrokom pomaga intuitivno doumeti minevanje časa. Poleg tega jih lahko raztresemo kot konfete na mizi za praznovanje! Frnikole služijo za odštevanje časa in z njimi lahko beležite mesece ali dneve, ki vodijo do pomembne priložnosti. Držalo za razglednice, vaza ali sveča dodajo vaši dekoraciji čaroben pridih. In ljubka mala krona? Seveda je nepogrešljiva za vsako rojstnodnevno praznovanje v waldorfskem slogu! (Vas zanima, zakaj? Preberite prispevek na našem blogu!)

Opozorilo: večni koledar in figurice niso del kompleta! Za vsebino kompleta si oglejte spremno sliko!

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 24-258
  • Znamka: Grapat
  • Ta dodatni komplet vsebuje 31 kosov. Večen koledar se lahko kupi posebej.
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti, in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. 

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

  Morda vam bo prav tako všeč…