Plan Toys: Sadje in zelenjava

31.99

Sadje in zelenjava, ki jih lahko narežemo, so v kuhinji vsakega malega kuharja nepogrešljivi! Pri Plan Toys pa so to domiselno igračo še nadgradili, nad čimer smo zares navdušeni. Ti sadeži niso prav nič podobni tistim, ki jih najdemo na policah trgovin, pač pa so malce krivi in vegasti – taki, kot jih najdemo na domačem vrtu.

Igrača otrokom pomaga razumeti, da nepopolna oblika še ne pomeni, da je sadež ali zelenjava slabše kakovosti, poleg tega pa otipljive podrobnosti otroku omogočajo realistično igro.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 3495
  • Znamka:Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: škatla meri približno 18,8 x 18,8 x 7,5 cm
  • Komplet vsebuje pet sadežev, ki se jih lahko razreže (kumarica, jabolko, hruška, paradižnik in korenje) in lesen nož.
  • Material: Planwood – super eko material, izdelan iz trajnostnega odpadnega kavčuka v tovarni Plan Toys.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

O proizvajalcu PlanToys:

Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

Mama medvedka priporoča:

Čeprav podpiramo neodvisnost in se že od samega začetka trudimo sina vključevati v vsakodnevne kuhinjske aktivnosti ter mu dajati prave sestavine in pripomočke (kot na primer ta nož), se zavedamo tudi, da imajo majhni otroci tudi veliko potrebo po simbolni igri, za katero jim moramo dati dovolj prostora. Zato ni čudno, da so sadje in zelenjava, ki jih lahko narežemo, pri najmlajših tako zelo priljubljeni. Malčki lahko z njimi pripravijo pojedino za svoje punčke in medvedke, tako kot to naredita mama in očka, in s tem urijo spretnosti fine motorike. Ta set nam je še posebej pri srcu, ker so sadeži – za razliko od drugih podobnih setov – na videz in otip kot pravi. Nekatere podrobnosti so resnično otipljive, njihova oblika pa nosi pomembno sporočilo. V svetu uniformnih, popolnih oblik (tudi, ko govorimo o hrani) se otroci naučijo, da je vegasto in nepravilno prav tako dobro – če ne še boljše!