Barion Pixel

PlanToys je ena izmed naših najljubših znamk in če pogledamo nazaj, ko smo jih vključili v našo ponudbo, smo bili resnično zelo presenečeni, kako malo ljudi jo pozna v naši zeleni deželici! Konec koncev je ta znamka izjemno popularna po svetu, njeno ime pa je že skoraj sinonim za visoko kvalitetne, moderne, izobraževalne – in na koncu vsega tega še – trajnostne lesene igrače! In čeprav smo izjemno veseli, da vidimo PlanToys igrače v vaših košaricah pri vsakem drugem naročilu, se nočemo ustaviti tu. Še vedno imamo skrito željo, da PlanToys postane najpopularnejša znamka igrač v Sloveniji. Velike ambicije? Mogoče. Ampak menimo, da bi si te igrače resnično zaslužile ta naziv!

Da bi pomagali širiti ljubezen do te neverjetne znamke igrač in osvojili tudi srce Slovenije, smo se skupaj s PlanToys Slovenija povezali v majhno akcijo.

PLANTOYS NA DOGODIVŠČINI

(1) Čepri nas naročite katerikoli PlanToys artikel ali opravite naročilo, ki znaša nad 100 evrov, bomo vašemu paketku kot darilo dodali enega PlanToys škratka. In saj nas poznate, zabava se tu še ne konča, ampak se šele začne.

(2) Prosimo vas, da tega novega družinskega člana odpeljete s seboj na pustolovščino: pokažite mu lepote naših gora ali morja, predstavite ga našemu vsakdanu v Sloveniji ali pustite, da gre na kakšno navihano dogodivščino po hiši.

(3) Naredite fotografijo njegovih majhnih ali velikih dogodivščin in jo objavite na Instagramu s hashtagom #plantoysposvetu in označite z @plantoys.si. Če se ne želite igrati na družabnih omrežjih, lahko fotografijo pošljete tudi prek elektronske pošte na info@plantoys.si.

(4) V zameno za fotografije bomo z vami delili nagrade, poslali pa vam bomo celo eno ekstra presenečenje na koncu.

Ste pripravljeni? Komaj čakamo, da vidimo vse vaše pisane dogodivščine!

Akcija z izdelki PlanToys je zaključena. 

Prikazna fotografija: Jasmina Lozar.